Hoppa till innehåll

Kock/köksbiträde till vår Träffpunkt i Johannelund

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vår träffpunktsverksamhet är öppen för alla äldre i Johannelund, i första hand för boende på vårt trygghetsboende, våra hemtjänstkunder men även övriga äldre i området. På träffpunkten finns utrymmen för samvaro, gym och dagliga aktiviteter såsom lättare träning, underhållning, spel,social gemenskap för alla äldre som vill delta.

På träffpunkten finns även vår lunchservering dit omkring 20 äldre kommer varje dag för attäta god lunch i trevligt sällskap. Vi levererar även lunch hem till ett30-tal avvåra hemtjänstkunder.

Nu söker vi dig som vill ansvara för vår lunchservering!

Vi söker dig som vill jobba dagtid på vardagar samt varannan helg i vårt mottagningskök på träffpunkten.

Ditt uppdrag blir att ta emot och värma lunchkomponenter från vår grannverksamhets tillagningskök samt tillaga tillbehör såsom potatis och sallad på plats. I serveringen möter du kunderna, tar emot betalning och stöttar med bordsservering och dukning efter kundens behov.Du bereder även smörgåsar och annat fikabröd samt ansvarar för disk och rengöring av köket.

Du ansvarar även för att efter kundernas önskemål och beräknad åtgångbeställa hem portioner, råvaror och annat material till matserveringen enligt fastställd budget. Du koordinerar även dematlådor som hemtjänstpersonalen levererar hem till kund, skriver ut matlistor och menyer, egenkontroll enligt hygienreglermed mera.

Du arbetar självständigt i matserveringen och samverkar med vår aktivitetsansvariga som planerar och håller i träffpunktens dagliga aktiviteter. Det är en fördel om du även kan vara behjälplig med aktivitetervid behov.Enhetens Verksamhets- och gruppchefer finns även på plats på enheten för gestöd i ditt arbetevid behov.

Det här får du hos oss:• Öppna, erfarna och hjälpsamma kollegor.• Coachande och stöttande ledning, som jobbar tillsammans med dig i vardagen.• Stora möjligheter att påverka och bidra till utveckling med dina idéer och förslag.• Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till ett bra pris.• Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar inom till exempel demens, hygien eller något annat område.• Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad kock eller köksbiträde,gärna med några års erfarenhet inom liknande verksamhet.Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Du behöver även samt datorvana och förmåga att lära dig olika system.Erfarenhet av administration, planering och beställning är meriterande.

För att möta vår målgrupp är det en fördel om du även har erfarenhet inom äldreomsorgen eller annan vård- och omsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig erfarenhet och ett gott bemötande.

Vi tror att du:

- tycker om att ge god service och möta människor i olika situationer.- är ordningsam och har ett sinne för organisation ochplanering.- är en person som vågar tänka själv och självständigt tar ansvar.- samarbetar väl med andra ochhar ett varmt bemötande.

Om arbetsplatsen

Hos oss på Vardaga Hemtjänst Johannelund kommer du till en etablerad arbetsplats med hög kundnöjdhet, god kvalitet och ett välkomnande, genuint arbetsklimat.

Vi jobbar varje dag med att på olika sätt stödja våra kunder i deras vardag - i deras hem, i våra trygghetslägenheter intill och i vår öppna träffpunktsverksamhet för äldre i närområdet.

Övrigt

Tjänstgöringsgrad:Omkring 75 % enligt överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättningTillträdesdatum: Enligt överenskommelse.Sista ansökningsdag: 2024-06-23. Vi behandlar ansökningarna löpande, så vänta inte med din ansökan!Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställning. Giltigt arbetstillstånd eller personbevis om medborgarskap ska kunna redovisas inför anställning. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

AnsökanVälkommen att ansöka via knappen ”Sök nu” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.Observera att det inte går att ansöka via E-post.

På Vardagas drygt 100 verksamheter runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se