Hoppa till innehåll
Transtema Network Services logotyp

ICT-tekniker inom datacenter hos branschledande Transtema!

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas inom informations- och kommunikationsteknik? Arbetar du inom området idag eller har du studerat en praktisk utbildning? Då har vi tjänsten för dig!

Transtema Network Services söker nu efter ICT-tekniker till deras kunds anläggning i Linköping. Det är en tekniskt utvecklande roll där du får du möjlighet att lära dig en framtidsbransch och samtidigt bli en del av Sveriges ledande företag inom kommunikationsnät. Oavsett om du är ny i branschen eller har flera års erfarenhet, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till amanda.sanden@pn.se

Information om tjänsten
Transtema Network Services är ett företag som erbjuder teknik- och konsulttjänster inom nätverksinfrastruktur. De specialiserar sig på att leverera lösningar och support inom områden som nätverksdesign, installation, driftsättning och underhåll. Transtema har fått ett ökat ansvar i att driva sin kunds ICT-Center på flera sajter runt om i Sverige. Där deras ansvar innefattar att säkerställa en fungerande installationsmiljö för sin kund. Kunden är ett världsledande företag inom 5G.

För denna tjänst erbjuds två olika skiftalternativ: dagtid under kontorstid från måndag till fredag, alternativt skiftgång med arbetstider som inkluderar dagtid, kvällstid och helger.

Du erbjuds
 • Möjligheten att arbeta i ett av branschens största bolag i en långsiktig och trygg tjänst
 • Mycket bra utvecklingsmöjligheter inom IT då bolaget satsar på sin personal långsiktigt
 • En plats i ett tight team med drivna personer där man respekterar och hjälper varandra
Arbetsuppgifter
I rollen som ICT-tekniker tillhör du företagets ICT-team och arbetar på kundens datacenter i Mjärdevi, Linköping. Din arbetsdag kommer vara varierande och innefatta uppgifter såsom:
 • Installation och konfigurering av hårdvara
 • Flytt av hårdvara och kabeldragning
 • Underhåll, felsökning och support på befintlig utrustning
 • Dokumentation i IT-miljöerna
Vi söker dig som
 • Har en praktisk utbildning från ett teknikrelaterat gymnasieprogram, till exempel med inriktning mot el eller informations- och medieteknik/dator- och kommunikationsteknik
 • Har ett gediget tekniskt intresse och är praktiskt lagd
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har en god datorvana
Det är starkt meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom installation, el, fiber, nätverk, larm eller annat relevant område. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på ICT-Datacenter.

Utöver detta tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Transtema. Vi värdesätter framför allt din vilja och motivation att utvecklas och lära dig nya saker. Du trivs med att arbeta i grupp och är en lagspelare som kan samarbeta effektivt och kommunicera väl med andra. Vi ser även att du kan ta egna initiativ och motiveras av att utföra ett noggrannt och kvalitativt arbete.

Observera att bakgrundskontroller kommer att genomföras som en del av anställningsprocessen och att slumpmässiga drogtester kan komma att utföras.

Start: Hösten 2024

Kontakt: Amanda Sandén

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på amanda.sanden@pn.se

#tekniker #ICT #nätverk #hårdvara #installation #fiber #el #datacenter
Transtema Network Services logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!