Hoppa till innehåll

Bli Semcons nästa kvalitetsingenjör i Linköping

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Semcon är företaget som sätter människan först och tar fram teknik där slutanvändaren står i fokus. Vi har kunder inom många branscher med det gemensamt att de arbetar med den senaste tekniken och som konsult får du möjlighet att vara med. Tillsammans med din chefkommer ni fram till vilket ditt nästa uppdrag ska bli för att du ska utvecklas i den riktning du önskar.

Våra konsulter i Linköping sitterbåde hos oss på Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så träffas vi regelbundet. Varje månad ses vi vid flera tillfällen för samtal och sociala aktiviteter.Utöver det anordnar vi After Work, utbildningar och annat kul. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och när vi ses skrattas det mycket. Allt för att vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla.

Semcon i Linköping växer inom flera områden och vi söker nu kvalitetsingenjörer. För att lyckas i den här rollen tror vi att du behöver en högskoleutbildning inom relevant område samt erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industri där du har arbetat med olika ISO-certifieringar.

I arbetet ingår bland annat att granska kompontenter, arbeta med leverantörskvalitet, förbättringsarbete samt dokumentation av framförallt det senare. Som kvalitetsingenjör är du länken mellan tekniken och produktionen och det krävs därför att du är kommunikativ och har lätt att samarbeta med andra.

Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer. Vår placering i Mjärdevi ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta dialoger och föredrag med andra kunder samt flertalet aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park.

    Vi erbjuder dig uppdrag hos våra kunder inom varierande branscher. Du kan t ex få arbeta med att göra produkter mer användbara för olika typer av människor, göra vår värld lite säkrare, utveckla medicinsk utrustning för att hjälpa sjuka att bli friskare och ta fram produkter som ger en mindre påverkan på vår miljö.

    Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det här uppdraget kan omfattas av försvarssekretess och det är därför viktigt att du har svenskt medborgarskap. Då vi önskar en mångkulturell och heterogen arbetsplats så ser vi gärna att du som inte innehar svenskt medborgarskap söker någon av våra andra ledigatjänster där det inte är ett krav.Det är viktigt för oss att få in olika perspektiv och vi behöver både kvinnor och män, unga och gamla samt personer med olika bakgrund i form av t e x kultur, etnisk.

    Vi ser fram emot din ansökan!

    Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    05 juli 2024 (17 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se