Hoppa till innehåll

Undersköterska/Sjuksköterska på en privat ÖNH mottagning

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du bli del av en stimulerande och utvecklande arbetsplats på en privat ÖNH mottagning?

Vi erbjuder en unik arbetsmiljö där egna initiativ och teamarbete samt arbetsglädje står i fokus. Alla ansvarar för att utveckla organisationen och strukturer för att kunna erbjuda den bästa vården.

Vi är en liten verksamhet som strävar efter att ständigt förbättras för att höja kvaliteten på omhändertagandet av våra patienter.

ARBETSUPPGIFTER

Hos oss erbjuds du ett självständigt, ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete. Som undersköterska/sjuksköterska på ÖNH specialistklinik har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera på bästa sätt. I det dagliga arbetet ingår bl.a. receptionsarbete, telefonrådgivning, bokning av patienter, provtagning, pappershantering samt beställningar. Du assisterar läkaren vid vissa undersökningar och ibland vid hudoperationer. Du har även ansvar för hantering och rengöring av undersökningsinstrument.

Vi värdesätter varandras kunskap och nära samarbete, då vi är en liten arbetsgrupp av 1 läkare och 1 medicinsk sekreterare.

Är du intresserad och vill veta mer, kontakta oss gärna!

KVALIFIKATIONER

Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska/sjuksköterska med inriktning/intresse för öron-, näs- och halssjukvård.

Du har goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper inom Office/datahantering.

Vi ser att du har minst två års erfarenhet av yrket som undersköterska/sjuksköterska. Tidigare erfarenhet inom mottagningsverksamhet inom öron-, näs- och halssjukvård är en fördel.

För oss är samarbete och ett öppet arbetsklimat grundläggande som präglas av välkomnande och drivande samt respekt. I det återfinns såväl humor, arbetsglädje, vilja till förändring av rutiner samt ramar för att varje dag kunna göra skillnad för våra patienter.

Som person har du lätt för att samarbeta och förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter, du trivs med varierande arbetsuppgifter och har en positiv inställning till ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Du är trygg i din yrkesroll och har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Hos oss blir du en del av ett team, samtidigt som du måste kunna arbeta självständig.

Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Kontakta oss gärna om du känner dig tilltalad.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (65 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se