Hoppa till innehåll

CNC-operatör

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du tidigare erfarenhet inom verkstadsindustrin och arbetat med mekanisk plåtbearbetning med CNC-styrda maskiner? Vi söker nu en duktig verkstadsarbetare till en av våra trogna industrikunder i Linköping. 

 

Om kundföretaget

Vår kund arbetar med produktmärkning och tillverkning av informationsbärare av olika slag. Företaget är ledande inom sin bransch och har sin tillverkning i Linköping sedan många år tillbaka.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med mekanisk plåtbearbetning, främst fräsning, men även andra arbetsuppgifter i verkstaden kan bli aktuella. 

 

Din profil

Du ska ha en relevant utbildning inom CNC eller alternativt relevant arbetslivserfarenhet inom verkstadsindustrin med inriktning mot skärande bearbetning och plåtbearbetning.

Programmeringserfarenhet är mycket meriterande men inget krav. Du har ett tekniskt intresse och viljan att lära dig nya arbetsuppgifter.
Du är en lagspelare som kan ta egna initiativ när möjlighet ges och du är mycket mån om att göra ett bra arbete. Som person ser vi även att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten.

 

Villkor

  • Du kommer bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och uthyrd till kundföretaget.
  • Start: Augusti 2024
  • Ort: Linköping
  • Arbetstider: Dagtid måndag-torsdag kl 07.00-16.00, fredagar kl 07.00-13.00. 
  • Omfattning: Heltid, visstidsanställning, med chans till förlängning. Lön enligt kundens GFL och kollektivavtal. 

 

Ansökan

Rekrytering och intervjuer sker löpande.  Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör urval för intervjuer. Vi tar inte emot några ansökningar via E-post, välkommen in med din ansökan genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se och sök tjänsten via annonsen. 

 

Om oss 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

När du blir en av oss 

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se