Hoppa till innehåll

Kock till Norlandia förskolor AB

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Maten är en viktig del i livet. Det är en källa till både glädje, samtal och livskvalitet. Därför vill vi att våra gäster ska få en god och näringsrik upplevelse när det gäller måltiderna. Vi söker nu kock till Skogsmyran och Kullerbyttans förskolor.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att laga god och näringsrik mat. Du ska ha dokumenterad kunskap om egenkontroller i kök, förmåga att arbeta självständigt samt ta egna initiativ och hargod kunskap om specialkost.

Beskrivning av tjänsten som kockVi söker nu en utbildad och erfaren kock som vill bidra till en god pedagogisk måltidsupplevelse för barnen på våra förskolor. Som kock hos oss ansvarar du för att tillaga näringsrika och välsmakande måltider till ca 150 portioner på Skogsmyrans förskola, samt ca 50 portioner som levereras till vår förskola Kullerbyttan.

I din roll som kock är du trygg i din yrkeskunskap och har lätt för att skapa positiva kontakter med både kollegor, barn och vårdnadshavare. Du ser måltiden som en viktig del i barnens pedagogiska utveckling och är engagerad i att bidra till deras upplevelse av mat och måltidsaktiviteter.

Vi värdesätter en lösningsinriktad och flexibel attityd, då du som kock hos oss behöver kunna anpassa dig efter förändringar och utmaningar i vardagen. God kommunikationsförmåga är också en viktig egenskap, då du behöver säkerställa att information når ut på ett effektivt sätt.

Som person trivs du med att arbeta självständigt men ser också vikten av att samarbeta nära med förskolans pedagoger. Du möter utmaningar med arbetsglädje och drivkraft, och tar gärna ett extra ansvar för att göra något litet extra för att höja måltidsupplevelsen.Du är också mån om att skapa relationer till både barn och pedagoger.

Vill du vara med och bidra till att skapa en god, näringsrik och pedagogisk måltid för våra förskolebarn? Då ser vi fram emot din ansökan!

    Mat med Smak är vårt måltidskoncept som beskriver vårt gemensamma synsätt på mat och måltider. Vi tror på idéen att mat som lagas med omtanke och nära där den skall serveras blir både godare och nyttigare. En stor del av en dag på förskolan handlar om kost och måltider. Vi har bestämt oss för att maten och måltiderna skall vara en viktig del av verksamheten på våra förskolor.

    För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på måltiden, och inte endast maten på tallriken som är avgörande. Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen på våra förskolor och väcka barns nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen en aning när det gäller menyval och smaksättning.

    Dina arbetsuppgifter · Tillagning och servering av förskolans samtliga måltider samt övriga i köket förekommande arbetsuppgifter såsom städning enligt städrutiner och diskning.

    · Bakning av matbröd

    · Inköp av matvaror via Norlandias inköpsportal.

    · Budgetansvar

    · Medverka vid planering av den pedagogiska verksamheten

    ·Vara delaktig i vidareutveckling av vårt måltidskoncept Mat med Smak

    ·Tillaga ca 150 portioner för Kullerbyttan och Skogsmyrans förskola.

    Kravspecifikation · Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

    · Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.

    · Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje!

    · Du är engagerad och positiv person som kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare.

    ·God datavana

    · Du har en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

    Vid arbete i förskolan krävs aktuellt utdrag från polisens belastningsregister. Välkommen med din ansökan! (CV och personligt brev)

    Vi påbörjar rekryteringsprocessen fortlöpande efter att vi får in ansökningarna!

    Övrig information
    • Anställningsform: Tillsvidare ( 6 månaders provanställning).
    • Omfattning: Heltid
    • Arbetstid: Dagtid
    • Tillträde: Enligt överenskommelse

    Vitillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

    Vid intervju krävs ett utdrag urbelastningsregistret.

    Sista ansökningsdag 30/8-24

    Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

    Helane Ermagan, rektor Skogsmyran och Kullerbyttans förskola.0722330360

    Varmt välkommen med din ansökan!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    30 augusti 2024 (34 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se