Hoppa till innehåll

Affärsutvecklare med intresse för försäljning, projektledning eller teknik

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi arbetar tillsammans för att möjliggöra elektrifieringen och skapa en fossilfri framtid.

Network Solutions är en del av Vattenfallkoncernen och har sedan 2018 byggt, ägt och drivit elektrisk infrastruktur inklusive laddnings- och batterilösningar under sitt huvuderbjudande ”Power-as-a-Service”. Idag består Network Solutions av ett 90-tal anställda i Amsterdam, Köpenhamn, London och på olika orter i Sverige.


Jobbeskrivning

Vi söker nu flera Affärsutvecklare där du får möjlighet att rikta in dig mot antingen försäljning, projektledning eller teknik – beroende på vad som intresserar dig! Vi erbjuder en rolig och varierande roll där du får samarbeta med kollegor både i Sverige och utomlands. Du arbetar i gränslandet mellan teknik och en nytänkande affärsmodell och bidrar, tillsammans med oss, till en fossilfri framtid.

Våra tre inriktningar:

Du behöver inte veta vilken roll som intresserar dig mest, skicka in en ansökan så tar vi reda på det tillsammans!

Försäljning

Du bygger långsiktiga relationer och ansvarar för att driva dialogen med nya och befintliga kunder. Du skräddarsyr erbjudanden och avtal utifrån dina kunders behov, i tätt i samarbete med våra tekniska specialister, projektledare och/eller förvaltare. Du identifierar nya kunder, bearbetar dessa samt hanterar merförsäljningen mot våra befintliga.

Projektledning

I denna roll tar du över när ett avtal signerats och ansvarar för att driva projektet från start till mål. Det kan handla om både ny- och ombyggnationer hos våra kunder och dina arbetsuppgifter innefattar planering, inköp/beställningar samt koordinering av resurser och samarbeten internt och externt.

Teknik/Förvaltning

I denna roll är du kontaktperson för våra kunder och ser till att våra anläggningar levererar som avtalat. Du tar hand om våra anläggningar och planerar underhåll, sätter upp rutiner, utvärderar entreprenörer och ser till att anläggningen uppfyller krav. Du hanterar också den ekonomiska uppföljningen för dina anläggningar och är ett tekniskt stöd till försäljning.


Kravspecifikation

Om dig

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och söker dig som gillar att jobba självständigt och tar egna initiativ. Du har en stark resultatorientering och en förmåga att bygga relationer internt och externt. Vidare behöver du en viss fallenhet för struktur samt ordning och reda. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett intresse för kundrelationer, klimatsmart teknik och samhällsutveckling.

Vi vet att du kommer att utvecklas med oss men vi ser gärna att du redan har:

  • En akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • B-körkort då du i tjänsten kommer besöka våra kunder på olika platser i Sverige
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift


Ytterligare information

Vi erbjuder

Vi tror att vi växer genom att utmana oss själva och varandra. På Network Solutions kommer du arbeta med kompetenta och engagerade kollegor och vi uppmuntrar till kontinuerligt lärande genom kurser och en tydlig karriär- och utvecklingsmodell.

Det är också viktigt att hela livet fungerar och vi är därför måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer här

Placeringsort: Solna, Trollhättan, Linköping eller Luleå.

Om du har frågor om tjänsten, kontakta någon av våra rekryterande chefer;

  • Lars Blomberg, tfn 070 588 14 23
  • Fanny Björn, tfn 073 071 44 60
  • Therese Nävertun, tfn 073 675 17 70

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Angeliqa Haapanen på tfn 070 235 73 21.

Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Rolf Ohlsson, Akademikerna, Asim Nokic, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vi ser fram emot din ansökan senast 28 augusti 2024. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se