Hoppa till innehåll

Vi söker miljörådgivare - lantbruk

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver utöka vårt rådgivarteam. Nu söker Hushållningssällskapet i Östergötlands län medarbetare till vår miljörådgivning. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete ihop med ett härligt gäng som trivs bra tillsammans.

Om tjänsten

Du kommer arbeta med ett team bestående av rådgivare inom växtodling, miljö, FoU, ekonomi och redovisning. Du utbyter ständigt erfarenheter och samarbetar kring olika frågeställningar som dyker upp i rådgivningen. Du kommer även att ingå i ett nationellt nätverk med miljörådgivare, vars inriktning bl a är tillståndsprövning, tillsynsfrågor, egenkontrollarbete och klimatberäkningar.

I rollen som miljörådgivare bistår du våra kunder inom lantbrukssektorn inför olika beslut, vägleder genom tillståndsprocesser, arbetar förebyggande med miljöfrågor och regel-efterlevnad. Arbetet är mycket varierande och görs med syfte att underlätta för våra kunder och bistå dem i det dagliga arbetet inom miljöområdet. Det finns även chans till att utforma tjänsten efter egna intresseområden och därmed bidra till en positiv utveckling. Tjänsten innefattar mycket självständigt arbete och därmed stor möjlighet till frihet under ansvar i din planering.

Hur bra låter inte detta? Fortsätt läsa så berättar vi vilken bakgrund och personlighet som vi tror kommer göra succé i denna roll.

Vem är du?

Du har en miljövetenskaplig utbildning - exempelvis miljövetare, agronom, lantmästare eller liknande. Vi ser företrädesvis att du har erfarenhet av t ex tillståndsprocesser, kontakt med myndigheter, certifiering eller miljörevision, med koppling till de gröna näringarna. Det är ett plus om du även har kunskap om IED-direktivet, miljörapportering, arbetsmiljöfrågor samt biotopskyddsarbete/dispenser.

Som person uppskattar vi om du har lätt för att samarbeta, kan anpassa dig till din omgivning och uttrycka dig väl i tal och skrift. Placeringsort är Vreta Kloster (Vreta kluster), men möjlighet finns till flexibilitet. B-körkort är ett krav, då du kommer utföra kundbesök på gård.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan till oss snarast, dock senast den 19 augusti. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kommer tillsättas omgående, så skicka in din ansökan redan nu!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta

Fredrik Ström, VD

tel: 0708-29 47 07, e-post: fredrik.strom@hushallningssallskapet.se

eller

Anna Sjögren, miljörådgivare

tel: 0708-29 42 40, e-post: anna.sjogren@hushallningssallskapet.se

Hushållningssällskapet består av 15 fristående medlemsorganisationer med uppgift att stödja och utveckla verksamheter inom landsbygdens näringar. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet inom ekologisk produktion, fältförsök, utvecklingsarbete samt gymnasieutbildning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se