Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Elektronikingenjör till framtidens försvar

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta med avancerad elektronik och vara en del av ett världsledande försvars- och säkerhetsföretag? Vi söker nu en elektronikingenjör som är redo att ta sig an utmaningen att arbeta med tekniskt komplexa system till missiler och undervattenssystem.

Om tjänsten:

På Saab, inom affärsområdet Dynamics, kommer du att arbeta i ett växande utvecklingsteam där vi tillsammans utvecklar, tillverkar och underhåller innovativa lösningar för våra kunder. Här får du chansen att göra skillnad och bidra till ett tryggare samhälle.

Du kommer att ingå i sektionen elektroniksystem, som är en del av vår större elektronikavdelning med fler än 150 medarbetare. Tillsammans täcker de hela utvecklingskedjan - från initiala teknikstudier till färdig produkt och produktvård. Vi finns på flera orter i Sverige och internationellt, och du får möjligheten att samarbeta med kompetenta kollegor på flera olika platser.

Vi söker dig som:
  • Har en ingenjörsexamen med inriktning mot elektronik eller motsvarande
  • Har ett genuint intresse för tekniskt avancerade projekt
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av elektronikutveckling och/eller ett stort intresse för att utvecklas inom detta område
  • Har god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift, på svenska och engelska
För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som har ett driv och som kan ta ansvar för dina leveranser. Du bör även ha förmågan att arbeta både självständigt och i team, samt vara lösningsorienterad och systematisk i ditt arbetssätt.

Din framtida utmaning:

Som elektronikingenjör hos oss kommer du att utveckla specialanpassade elektroniksystem som klarar extrema förhållanden. Du kommer att jobba med både analog och digital elektronik, elektronikutredningar, EMC, samt programmera FPGAer. Du får även testa dina utvecklade lösningar i våra välutrustade labb.

I teamet uppmuntras kompetensutveckling och kreativitet, och vi anpassar din roll efter dina tidigare erfarenheter och intressen. Du får möjligheten att utvecklas och bidra till våra innovativa lösningar som gör skillnad.

Om anställningen:

Denna roll innebär att du arbetar med säkerhetsklassade produkter, vilket kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande säkerhetsföreskrifter. Tjänsten är placerad i Linköping.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Linköping
  • Rekryteringsansvarig: Josefine Karlsson, josefine.karlsson@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig månadslön
Vi uppmuntrar dig att ansöka så snart som möjligt, då vi genomför löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?