Hoppa till innehåll

Fartfylld Team Manager till Etteplan Östergötland

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Fartfylld Team Manager till Etteplan Östergötland

Kan du inte bestämma dig om det är affärer eller personal som är roligast? Det gör inget, vi har nämligen en roll där du får möjlighet att kombinera dessa två – tillsammans med en massa härlig teknik.

Det är nämligen så att Etteplan vill växa tillsammans med dig som deras nästa Team Manager inom Engineering Solution i Östergötland. Som det moderna tekniktjänsteföretaget, som Etteplan är, så finns det fina utvecklingsmöjligheter för den som är villig att satsa.

Rollen

Vad innebär då denna roll som Team Manager? Jo, i korta drag fylls den av tre fokusområden; försäljning, rekrytering och personalansvar där var del fyller en tredjedel av den totala kakan. Självklart kan det variera över tid och då är det ditt ansvar att prioritera och kunna ställa om.

Du kommer alltså att vara ansvarig för ett härligt gäng maskiningenjörer som idag jobbar som Konstruktörer eller Projektledare antingen in-house eller ute hos kund. Du kommer få fria händer när det kommer till hur du jobbar med ditt team, så länge du lägger stor vikt vid medarbetarutveckling och verkar för att i varje situation skapa så stort värde som möjligt för Etteplan och våra kunder

I dagsläget består teamet av 8 personer men med tanke på att vi befinner oss i en stark expansionsfas så är ambitionen att växa till 15–20 personer i gruppen, vilket innebär kontinuerlig rekrytering av nya stjärnor.

Vår kundstock består av en mängd spännande kunder där relationen är viktig och behöver underhållas och ständigt utvecklas. Självklart vill vi samtidigt att du håller koll på marknaden & spejar efter nya kunder att knyta an. Till din hjälp har du drivna medarbetare och ett stort internt säljnätverk men även andra verktyg som hjälper dig i de olika processerna.

Om dig

Fart & fläkt, oj vad vi önskar det både hos dig som person och i ditt sätt att jobba. Det går självklart att tolka på många sätt men det vi menar är att du tar tag i saker direkt och ser till att du har ett starkt självledarskap som ser till att du tar tag i vardagen, både för dig själv och för ditt team. Oväntade saker kan hända i en bransch som denna, därför är det viktigt att du är flexibel och kan prioritera om.

För att snabbt komma in och trivas i rollen så tror vi att du har en ingenjörsexamen som grund, men det är inget måste. Har du andra erfarenheter som du tycker väger lika tungt vill vi att du presenterar dem för oss. Förutom det ser vi gärna att du tidigare har jobbat med försäljning och haft personalansvar. Våra värdeord är ”Bold thinking”, ”Forward focus” och ”Smarter together vilka understryker vår ambition att utvecklas framåt och tillsammans som företag.

Ditt ansvarsområde är Östergötland där vi har kontor både i Norrköping & Linköping (Mjärdevi). Vi ser gärna att du är fördelar din tid mellan dessa kontor med lite mer fokus på Linköping.

Låter det som en intressant utmaning? Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV & personliga brev till oss. Du, glöm det generella brevet tack och tillägna oss hellre några rader om varför du gick igång. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna vår rekryteringspartner på Great Group, Elin Malke 0708–82 41 60.

Lediga jobb - Great Group

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se