Hoppa till innehåll

Servicerådgivare

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Trivs du med kundmötet och vill ha ett omväxlande och utvecklande jobb? Då kan du vara vår nästa servicerådgivare.

Vårt erbjudande

Du kommer få möjligheten att jobba i ett tryggt och stabilt familjeföretag där kundens behov står i centrum. Du har kompetenta och engagerade kollegor vid din sida för stöd och hjälp i din utveckling. Hos oss får du kontinuerlig utbildning och möjlighet att vidareutvecklas i din roll med några av marknadens främsta varumärken. Är du nyfiken och har viljan att ta ansvar kommer du kunna utvecklas tillsammans med oss. Hos oss möts gemenskap, framåtanda och kvalité i en härlig kombination.

Om rollen

Som servicerådgivare handlar allt om relationer, såväl nya som befintliga. Du ger personlig service från första kontakten till sista körda milen. Vi skapar långsiktiga relationer med fordonsägaren och gör det tryggt, roligt och enkelt längs vägen. Arbetet innebär att du har daglig kontakt med våra kunder, både fysiskt och digitalt, och hjälper dem med allt från tekniska råd, bokar tider för service, underhåll, bilvård, reparationer och upprättar kostnadskalkyler. I rollen ingår även att hantera garantifrågor och fakturering. Vi ser också att du med ditt engagemang är med och bidrar till att utveckla vår verksamhet för att nå bästa kundupplevelse och effektivitet.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll och har vana att arbeta med dagliga kundkontakter. Vi tror att du har en nyfikenhet kring dagens fordon och dess teknik samt har lätt för att sätta dig in i nya datasystem. Vi ser gärna att du brinner för service och försäljning, samt har en god förmåga att organisera det dagliga arbetet. Ytterligare krav för tjänsten är att du innehar B-körkort och har goda administrativa färdigheter. Som person har du en stark drivkraft och trivs med att ta ansvar. Du är öppen och har lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt. Det är meriterande om du har teknisk bakgrund inom fordonsbranschen.Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Övrig information

Tjänsten är på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta:Jacob Svensson, Verkstadschef - Tel. 013-255023, jacob.svensson@engstromsbil.seAnsökningar behandlas löpande och kan komma att tillsättas tidigare, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 30 september.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se