Hoppa till innehåll

Personlig assistent till 22-årig kille i Linköping, helgjobb

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du bli en del av vårt härliga team? Varmt välkommen att söka en tjänst som personlig assistent till en lugn och mysig kille i Linköping!

Vi söker nu en personlig assistent till en tjänst omfattande lördag och söndag varannan helg (12-timmarspass dagtid). Du har även möjlighet att arbeta extra vid ordinarie assistents frånvaro.

Killen är flerfunktionshindrad och har ett stort omsorgsbehov. Han bor i egen lägenhet i Linköping. Dagtid är det dubbelbemanning. Vi söker dig som är positiv, lyhörd, ansvarstagande och trygg i dig själv.

Eftersom du kommer arbeta i brukarens hem är det viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt. Du behöver ha tidigare erfarenhet inom vården, gärna som personlig assistent. Om du är utbildad undersköterska är det meriterande.

Tillträde till tjänsten sker i september. Anställningsintervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Björkö Assistans AB är ett assistansföretag med kontor i Linköping. Vi finns främst i Östergötland. Läs mer på www.bjorkoassistans.se.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se