Hoppa till innehÄll

Manager Customer Management till Beyond Gravity Linköping

Publiceringsdatum
31 maj 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

🚀 Challenge the Impossible​ ​

Om Beyond Gravity

Beyond Gravity har sitt huvudkontor i ZĂŒrich, Schweiz. Vi Ă€r inte det ”traditionella” rymdbolaget - utan en unik mix av flexibilitet, snabbhet och innovation. Vi möter ”new space” med Ă„rtionden av branschkunskap och en framgĂ„ngsrik historia med 100% mission succes. VĂ„rt team med över 1800 experter pĂ„ 14 platser i 7 lĂ€nder, Ă€r hĂ€ngivna i att utmana grĂ€nserna för vad som Ă€r tekniskt möjligt. Inte bara genom att utveckla nyckelprodukter för satelliter, bĂ€rraketer och litografi, utan ocksĂ„ genom att bidra till att förbĂ€ttra livet pĂ„ jorden.

Ditt crew

Du kommer vara en viktig del i vĂ„rt arbete att bygga upp vĂ„r nya organisation för Dispenser Systems samt vĂ„rt crew inom funktionen Customer Management. NĂ€r du blir en del av oss kommer vi vara ett gĂ€ng om 5 – 7 personer med olika roller och ansvarsomrĂ„den inom Sales, Program Management, Contract Management, Customer Order Management, Sales and Operations Planning, Product Life Cycle Management, Change Management, Customer Documentation och Sales and Project Support. Det Ă€r oss som crew du kommer att utrusta för att utmana det omöjliga – vare sig det Ă€r pĂ„ jorden eller beyond!

Ditt mission

‱ Du leder och utvecklar oss som team inom Customer Management.

‱ Tillsammans med vĂ„r produktĂ€gare kommer du att vara hjĂ€rnan 🧠 bakom utvecklingen av vĂ„r produkt- och tjĂ€nsteportfölj.

‱ Du sĂ€tter strategin för Customer Management Dispenser System.

‱ Ditt starka ledarskap och din förmĂ„ga att skapa goda relationer inom organisationen kommer var avgörande nĂ€r vi tar vĂ„ra produkter och tjĂ€nster till marknaden och ser till att de nĂ„r nya höjder.

VĂ€nta, det finns mer!

‱ Som den ultimata problemlösaren kommer du att vara go-to-personen för bĂ„de kund- och interna frĂ„gor och sĂ€kerstĂ€lla en smidig resa till rymden för alla inblandade.

‱ Din expertis kommer vara avgörande nĂ€r vi formar sĂ€ttet vi arbetar pĂ„ inom funktionen och hela Dispenser System organisationen.

Din story

‱ Du har en kandidatexamen inom ingenjörsomrĂ„det eller ekonomi alternativt tidigare relevant erfarenhet.

‱ Med din imponerande bakgrund inom kundnĂ€ra roller och internationell erfarenhet Ă€r du mer Ă€n redo att navigera i den stĂ€ndigt vĂ€xande och förĂ€nderliga rymdindustrin.

‱ Du har en förmĂ„ga att ta emot kundkrav och skapa en samsyn samt samarbete med vĂ„ra interna ”leveransorganisationer”.

‱ Din förmĂ„ga till strategiskt tĂ€nkande, kombinerat med dina utmĂ€rkta kommunikations- och förhandlingsfĂ€rdigheter, kommer vara brĂ€nslet som driver oss framĂ„t.

Varför Beyond Gravity?

‱ Arbete i ett vĂ€xande högteknologiskt företag med karriĂ€rmöjligheter sĂ„ vĂ€l lokalt som internationellt.

‱ Du kommer att bli en del av ett engagerat team med ambitionen att förnya rymden.

‱ I Linköping har vi en jordnĂ€ra familjekultur, erfaren och kompetent personal och en mĂ„ngsidig ledningsgrupp.

‱ Vi erbjuder en hybrid arbetsplats med flexibilitet och sjĂ€lvstĂ€ndighet samt inflyttning 2024 till vĂ„r helt nya fabrik och nytt kontor med eget gym.

🌌 Are you ready for lift-off?​

VĂ„ra vĂ€rdeord - passion, tillsammans, och nyfikenhet – vi gör utmaningar till möjligheter. Följ med pĂ„ en resa utöver det vanliga. Skicka in din ansökan genom att klicka pĂ„ Apply now senast den 2024-06-16 . Vi granskar ansökningar löpande och tjĂ€nsten kan komma att tillsĂ€ttas sĂ„ snart vi hittar rĂ€tt kandidat.​ ​

För frÄgor rörande tjÀnsten, vÀnligen kontakta: Peter Nyblom | Peter.Nyblom@beyondgravity.com

För frĂ„gor rörande rekryteringsprocessen, vĂ€nligen kontakta: ​ ​Belinda Moore | +46766104660

Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se