Hoppa till innehÄll

Join the mission som Program Manager till Beyond Gravity Linköping

Publiceringsdatum
31 maj 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

🚀 Challenge the Impossible​ ​

Om Beyond Gravity

Beyond Gravity har sitt huvudkontor i ZĂŒrich, Schweiz. Vi Ă€r inte det ”traditionella” rymdbolaget - utan en unik mix av flexibilitet, snabbhet och innovation. Vi möter ”new space” med Ă„rtionden av branschkunskap och en framgĂ„ngsrik historia med 100% mission succes. VĂ„rt team med över 1800 experter pĂ„ 14 platser i 7 lĂ€nder, Ă€r hĂ€ngivna i att utmana grĂ€nserna för vad som Ă€r tekniskt möjligt. Inte bara genom att utveckla nyckelprodukter för satelliter, bĂ€rraketer och litografi, utan ocksĂ„ genom att bidra till att förbĂ€ttra livet pĂ„ jorden.

Ditt crew

Du kommer vara en del av vĂ„r nya organisation för PAS and Separation systems och hos oss inom Customer Management. NĂ€r du blir en del av oss kommer vi vara ett gĂ€ng om 13 - 15 personer med olika roller och ansvarsomrĂ„den inom Sales, Program Management, Contract Management, Customer Order Management, Sales and Operation, Sales and Project Support. Det Ă€r Erik som kommer att utrusta vĂ„rt crew för att utmana det omöjliga – vare sig det Ă€r pĂ„ jorden eller beyond!

Ditt mission

‱ Projektkapten: du styr vĂ„ra projekt frĂ„n start till mĂ„l och hjĂ€lper oss att navigera i vĂ„r projektplan samt sĂ„ att vi förhĂ„ller oss till vĂ„r budget.

‱ Teamledare: du leder projektgruppen internt och ansvarar för projektets ekonomi, planering och riskhantering för att sĂ€kerstĂ€lla leveranser i tid och med rĂ€tt kvalitet.

‱ Global ambassadör och vĂ€rldsresenĂ€r: du representerar Beyond Gravity gentemot internationella kunder inom Europa och USA samt underleverantörer kopplade till dina projekt. Även tjĂ€nsteresor bĂ„de inom Sverige och utomlands kan förekomma🌎

‱ Samarbetsproffs: ditt starka ledarskap och din förmĂ„ga att skapa goda relationer inom organisationen kommer var avgörande nĂ€r vi tar vĂ„ra produkter och tjĂ€nster till marknaden och ser till att de nĂ„r nya höjder.

‱ Go-to-person: som den ultimata problemlösaren kommer du att vara go-to-personen för bĂ„de kund- och interna frĂ„gor och sĂ€kerstĂ€lla en smidig resa till rymden för alla inblandade.

Din story

‱ Teknisk expertis: du har en kandidatexamen eller civilingenjörsexamen inom teknik, gĂ€rna mekanik eller elektronik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

‱ ProjektmĂ€stare: med din imponerande bakgrund inom kundnĂ€ra roller, internationell erfarenhet och projektledning Ă€r du mer Ă€n redo att navigera i den stĂ€ndigt vĂ€xande och förĂ€nderliga rymdindustrin.

‱ BrĂ€nslet: din förmĂ„ga till strategiskt tĂ€nkande, kombinerat med dina utmĂ€rkta kommunikations-, samarbets- och ledarskapsfĂ€rdigheter, kommer vara brĂ€nslet som driver oss framĂ„t.

‱ TvĂ„sprĂ„kig: du Ă€r bekvĂ€m med att uttrycka dig pĂ„ svenska och engelska bĂ„de i tal och skrift.

Varför Beyond Gravity?

‱ Arbete i ett vĂ€xande högteknologiskt företag med karriĂ€rmöjligheter sĂ„ vĂ€l lokalt som internationellt.

‱ Du kommer att bli en del av ett engagerat team med ambitionen att förnya rymden!

‱ I Linköping har vi en jordnĂ€ra familjekultur, erfaren och kompetent personal och en mĂ„ngsidig ledningsgrupp.

‱ Vi erbjuder en hybrid arbetsplats med flexibilitet och sjĂ€lvstĂ€ndighet samt inflyttning 2024 till vĂ„r helt nya fabrik och nytt kontor med eget gym.

🌌 Are you ready for lift-off?​

VĂ„ra vĂ€rdeord - passion, tillsammans, och nyfikenhet – vi gör utmaningar till möjlighteter. Följ med pĂ„ en resa utöver det vanliga. Skicka in din ansökan genom att klicka pĂ„ Apply now senast den 2024-06-30. Vi granskar ansökningar löpande och tjĂ€nsten kan komma att tillsĂ€ttas sĂ„ snart vi hittar rĂ€tt kandidat.​ ​

För frÄgor rörande tjÀnsten, vÀnligen kontakta: Erik Olsson | Erik.Olsson@beyondgravity.com

För frĂ„gor rörande rekryteringsprocessen, vĂ€nligen kontakta: ​ ​Belinda Moore | +46766104660

Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se