Hoppa till innehåll

CRO till Woshapp

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi en CRO som vill vara med och helt omdefiniera bilvårdsbranschen!

Woshapp är ett snabbväxande bolag som revolutionerar bilvårdsbranschen genom innovativa on-demand och prenumerationsbaserade tjänster inom mobil bilvård. Bolaget växer kraftigt och är nu redo för nästa fas i bolagets tillväxtresa genom fokus på internationell tillväxt. Vårt team om +80 anställda sätter nya standarder inom operationell excellens och hållbarhet inom bilvårdsbranschen.

Nu söker Woshapp en CRO som fokuserar på alla intäktsgenererande processer hos Woshapp. Rollen kräver en prestationsorienterad ledare med ett stort engagemang för kundnöjdhet. I rollen som CRO kommer du ansvara för att driva företagets intäktsmål och säkerställa operativa anpassningar för att leverera enligt affärsplanen och för att uppnå lönsam tillväxt.

I rollen som CRO krävs att du besitter en dynamisk blandning av förmågor som strategisk visionär samtidigt som du håller högt fokus på det operativa genomförande för att driva intäktstillväxt, rollen som marknadsledare och expansion på nya och befintliga marknader. Denna roll är avgörande för att driva Woshapp mot sina strategiska mål och säkerställa dess långsiktiga framgång i ett konkurrenskraftigt affärslandskap.

I denna roll söker vi efter en trygg ledare som inte bara är strategisk och analytisk utan har en betydande förmåga som samarbetsvillig lagspelare. Du är skicklig på att utveckla och leda ditt team mot att överträffa dina mål. Du är synlig inom organisationen och kommunicerar framgångsrikt på alla nivåer inom företaget. Din passion för uppdraget genomsyrar hela ditt arbete.

Vidare är du van att arbeta med datadrivna säljstrategier i ett föränderligt affärslandskap. Det är mycket meriterande om du tidigare verkat i en internationell kontext och en miljö präglad av hög tillväxt med beprövad förmåga att navigera i de utmaningar det medför att skala upp ett företag.

Att bli en del av Woshapp innebär att bli en del av ett framåtblickande företag som är inställt på att helt omdefiniera branschen för mobil bilvård. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö och möjlighet att ligga i framkant av en spännande branschomvandling på en internationell arena. Om du är redo att driva finansiell excellens och forma framtiden för mobilitetstjänster är Woshapp arbetsplatsen för dig!

Vi tar gärna emot din ansökan snarast möjligt, dock senast den 30:e juni.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se