Hoppa till innehåll

COO till Woshapp

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi en COO som vill vara med och helt omdefiniera bilvårdsbranschen!

Woshapp är ett snabbväxande bolag som revolutionerar bilvårdsbranschen genom innovativa on-demand och prenumerationsbaserade tjänster inom mobil bilvård. Bolaget växer kraftigt och är nu redo för nästa fas i bolagets tillväxtresa genom fokus på internationell tillväxt. Vårt team om +80 anställda sätter nya standarder inom operationell excellens och hållbarhet inom bilvårdsbranschen.

Nu söker Woshapp efter en COO som kan tillföra strategiskt och operativt ledarskap till Woshapp:s verksamhet och managementteam. Vi letar nu efter dig som har en gedigen erfarenhet från tidigare roller där du lyckats driva lönsam tillväxt och operationell excellens samt skapat framgångsrika team som exekverat och verkat i en snabbväxande organisation. 

I denna roll söker vi efter en ledare som är skicklig på att arbeta på ett datadrivet arbetssätt i en internationell kontext och en miljö präglad av hög tillväxt. Du förväntas bygga och vidareutveckla en robust leveransenhet som främjar både tillväxt och lönsamhet. Du är inte bara strategisk och analytisk, utan även en skicklig lagspelare som är duktig på att vårda och leda ett team mot att överträffa sina verksamhetsmål relaterade till bruttomarginaler, kundernas Net Promotor Score och anställdas Net Promotor Score.

Din förmåga att motivera, inspirera och leda förändring är avgörande för att främja en positiv och dynamisk företagskultur genom perioder av förändring och kraftig tillväxt. Självklart hanterar du det engelska språket flytande i både tal och text.

Att bli en del av Woshapp innebär att bli en del av ett framåtblickande företag som är inställt på att helt omdefiniera branschen för mobil bilvård. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö och möjlighet att ligga i framkant av en spännande branschomvandling på en internationell arena. Om du är redo att driva finansiell excellens och forma framtiden för mobilitetstjänster är Woshapp arbetsplatsen för dig!

Vi tar gärna emot din ansökan snarast möjligt, dock senast den 30:e juni.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se