Hoppa till innehåll

CFO till Woshapp

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi en CFO som vill vara med och helt omdefiniera bilvårdsbranschen!

Woshapp är ett snabbväxande bolag som revolutionerar bilvårdsbranschen genom innovativa on-demand och prenumerationsbaserade tjänster inom mobil bilvård. Bolaget växer kraftigt och är nu redo för nästa fas i bolagets tillväxtresa genom fokus på internationell tillväxt. Vårt team om +80 anställda sätter nya standarder inom operationell excellens och hållbarhet inom bilvårdsbranschen.

Nu söker Woshapp efter en visionär och datadriven CFO till att utöka vårt managementteam. Här kommer du spela en avgörande roll i att forma och genomföra vår affärsstrategi, optimera våra finansiella resultat och leda vår finansiella verksamhet när vi skalar upp våra tjänster internationellt. Bolagets CFO kommer att vara en viktig rådgivare till VD:n och styrelsen, och tillhandahålla finansiell kontroll och insikter som stödjer Woshapps internationella tillväxt, hållbarhet och lönsamhet.

Vi söker nu efter dig som har tidigare erfarenheter som CFO eller liknande ledande roll där det är mycket meriterande om du tidigare verkat i en internationell kontext och en miljö präglad av hög tillväxt med beprövad förmåga att navigera i de utmaningar det medför att skala upp ett företag.

Som person är du en senior ledare som trivs och kommer till din fulla rätt i en föränderlig vardag. Du drivs av att verka nära affären och bolagets kunder. Du är synlig inom organisationen och kommunicerar framgångsrikt på alla nivåer inom företaget. Din passion för uppdraget genomsyrar hela ditt arbete.

Du har en gedigen erfarenhet inom datanalys, finansiell planering och riskhantering och du har med dig en civilekonomexamen eller annan akademisk utbildning med relevant inriktning. Självklart hanterar du det engelska språket flytande i både tal och text.

Att bli en del av Woshapp innebär att bli en del av ett framåtblickande företag som är inställt på att helt omdefiniera branschen för mobil bilvård. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö och möjlighet att ligga i framkant av en spännande branschomvandling på en internationell arena. Om du är redo att driva finansiell excellens och forma framtiden för mobilitetstjänster är Woshapp arbetsplatsen för dig!

Vi tar gärna emot din ansökan snarast möjligt, dock senast den 30:e juni.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se