Hoppa till innehåll

Apotekstekniker till Apotek Hjärtat, Tanneforsgatan

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du utbildad apotekstekniker och är redo för din nästa utmaning? Vill du vara en del av en organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med ditt team och stora möjligheter att utvecklas? Välkommen till Apotek Hjärtat!

Om jobbet som apotekstekniker på Hjärtat

Vi som jobbar här på Tanneforsgatans Hjärta gillar att hjälpa våra kunder med den allra bästa servicen. Vi är en tydlig del av vården då många vänder sig till oss för hjälp med egenvård men hit kommer också kunder som vill bli inspirerade av vårt stora sortiment. Som du hör ger det en mycket omväxlande och stimulerande arbetsdag.

Som apotekstekniker på Hjärtat arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. I rollen bidrar du med din kompetens, engagemang och erfarenhet, till en bättre hälsa för våra kunder och till apotekets framgång. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse.

På Hjärtat kan din karriär ta många spännande vägar. Möjligheterna är många! Läs mer om våra karriärvägar här.


Därför ska du jobba hos oss - apotekschef Cecilia Berg berättar:

Här på Tanneforsgatans Hjärta ska alla kunder känna sig välkomna och väl omhändertagna. Tillsammans som team skapar vi en arbetsplats där roliga arbetsdagar ger ett gott resultat på sista raden. Apoteket ligger mitt i Linköpings citys shoppingstråk vilket präglar våra kunders behov och önskemål.

Jag som apotekschef är driven och gillar att prova nytt. Detta märks tydligt i mitt ledarskap och det är självklart en fördel om du gillar lite snabba svängar. Min ambition är att tillsammans med hela gruppen skapa en arbetsmiljö där vi känner trygghet i vad som ska göras och hur det görs. Jag ser mig själv som en flexibel och tolerant ledare med mycket positiv energi. "Tillsammans" är ett viktigt ord för mig.


Våra öppettider är måndag till fredag 09.00-19.00, lördag 10.00-17.00, söndag och röda dagar stängt. Under sommaren har vi något begränsade öppettider vilket ger möjlighet att njuta lite extra av sommarkvällen.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad apotekstekniker. Du är antingen i början av din karriär eller erfaren apotekstekniker och känner igen dig i beskrivningen:

  • Du visar intresse och engagemang i mötet med kunder och samarbetar väl med kollegor på ditt apotek och i hela regionen/ hela Apotek Hjärtat

  • Du tar ansvar för att förhålla dig till de krav som ställs på dig som rådgivare och tar hjälp av ditt team vid behov

  • Du bidrar med en god attityd och söker enkla lösningar i vardagen

Nyfiken på mer? Lyssna på vårt podcastavsnitt om Apotek Hjärtat. Du hittar det här.

På Hjärtat strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka in din ansökan redan idag. Om roller kräver det så behöver du genomgå bakgrundskontroller innan anställning. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-09-24

Kontaktperson: Cecilia Berg 0702824079

Välkommen till oss - ett apotek med Hjärtat på rätt ställe!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se