Hoppa till innehåll

Installationsekonom

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning

Vi behöver bli fler.

Efterfrågan på våra tjänster ökar kraftigt med att kundernas behov av kostnadsrådgivning växer, så vill vi växa i Norrköping och Linköpingsområdet med en Installationsekonom inom el och/eller vvs. Vi erbjuder marknadens mest träffsäkra data och ett engagerat team. Vi ligger steget före och erbjuder kostnadsbedömningar och rådgivning redan på idéstadiet inom alla typer av byggnader och byggande.

Vill du utveckla och utvecklas? Då passar du hos oss, vi tänker utanför ramarna och arbetar i team där vi tillvaratar och delar kompetenser och erfarenheter med varandra. Vi går till jobbet varje dag och skapar framtiden. Vill du leverera marknadens mest träffsäkra kostnadsbedömningar och lotsa projekten i hamn från idé till verklighet? Om du som vi brinner för design-to-cost och att hitta de bästa lösningarna för kunden, ja då skulle du nog trivas i vårt team.

I rollen som Installationsekonom för el- och/eller vvs arbetar du nära våra kunder med kostnadsbedömningar, analyser, styrning och rådgivning i hela bygg- samt förvaltningsprocessen från idéstadie till färdig byggnad. Dina underlag ska ge ökad kunskap om kostnader för alternativa lösningar samt ge förutsättningar att i ett tidigt skede av projekten ta ställning till kostnadskonsekvenser för olika krav och önskemål. Vi ser gärna ett stort intresse av frågor som rör branschen i stort exempelvis klimat, hållbarhet och nya tekniker så vi kan ligga i framkant och leverera bästa möjliga resultat och råd till våra kunder. Uppdragsgivarna är fastighetsutvecklare, investerare, advokatfirmor, offentlig sektor, byggherrar, arkitekter och andra beslutsfattare. Vi jobbar ofta i tvärfunktionella projekt så du kommer i stor utsträckning även att arbeta tillsammans med andra team och funktioner inom bolaget.

Du kommer att tillhöra marknadsområdet Cost Management som är en del av affärsområdet Buildings Region Öst. Du rapporterar till Gruppchef i Norrköping och tjänsten är placerad på vårt kontor i Norrköping alternativt Linköping. Marknadsområdet Cost Management består i dagsläget av bygg- anläggnings- och fastighetsekonomer, tidplanerare och projektingenjör men behöver komplettera med en person som är duktig inom installationer såsom el- och/eller vvs och kostnader för detta för att spetsa vår kompetens och erbjuda än mer träffsäkra data till kunden.


Kravspecifikation

På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker. För den här specifika rollen tror vi att du dessutom har den magiska kombinationen av att vara analytisk, noggrann samt utvecklingsdriven, social och relationsskapande sida med fokus på affären. Vi ser gärna ett stort intresse av frågor som rör branschen i stort till exempel klimat, hållbarhet och nya tekniker så vi kan ligga i framkant och leverera bästa möjliga resultat och råd till våra kunder.


Du har flera års erfarenhet inom fastighets- och/eller byggbranschen och med god erfarenhet inom installationer inom el- och/eller vvs samt kostnadsberäkningar för detta. Du har skaffat dig en god förståelse för byggprocessen och alla regelverk såsom ABK, AB och ABT. Du trivs med och vill arbeta i en bred, omväxlande och rådgivande roll och du uttrycker dig korrekt i tal och skrift. En bonus är om du också har en ingenjörsutbildning.


Ytterligare information

Sista ansökningsdag är 19/8-2025. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktpersoner

Louisa Åkerfeldt (Sektionschef)

+46 (0)10 505 13 63

louisa.akerfeldt@afry.com


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (62 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se