Hoppa till innehåll
Actil Warehouse Trucks AB logotyp

Vi söker montör!

Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Julius Egelstig
Email
Telefon
Vi söker
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av industriell montering eller servicearbeten t.ex. inom fordon eller anläggning.

Vi erbjuder
Actil Warehouse Trucks AB kan erbjuda dig ett varierande arbete. Vi är idag 50 anställda och har kontor och produktion strax utanför Ljungsbro. Vi tillverkar el-truckar med inriktning på kundanpassade lösningar. Vårt mål är att göra världens bästa maskiner och vi söker dig som vill vara med på vår resa!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara montering av truckar antingen slutmontering eller del montering Rollen innebär att du kommer få arbeta med moment som mekanik, hydraulik samt inkoppling av elsystem. Över tid växer man in i rollen som
montör och blir en viktig kugge i vår produktion, vi är ett litet företag så hos oss blir du aldrig anonym utan uppskattad och sedd!

Krav
Kan skruva, t.ex. med bil, moped, båt, cykel eller liknande
Kännedom om industriarbete
Behärskar svenska i tal och skrift

Önskvärt
El-kompetens,t.ex. från fordon eller automation
Körkort och bil

Ansökan och mer information
Välkommen med din ansökan till julius@actil.se I ämnesraden skriver du "Ansökan montör " samt ditt namn.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Julius Egelstig på 01360204

Besök gärna vår hemsida www.actil.se för mer information om oss.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan nu!
Actil Warehouse Trucks AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss
Vi på Actil är stolta tillverkare av truckar för hela den europiska marknaden. Våra kunder värdesätter Actils produkter för att vi utvecklar och producerar kvalité i alla delar. Från första skissen till den färdiga produkten, här på Actil har vi hela kedjan från offert till leverans. Detta tillsammans med att vi är ett sammansvetsat gäng på ca 50 anställda gör att våra kunder återkommer år efter år. Våra produkter ligger i framkant av branschens standard, både när det kommer till säkerhet och teknik, då vi med vår storlek har lättare att vara flexibla och anpassa våra produkter efter kundens önskemål och till ny teknik. Vi har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Besök gärna vår hemsida www.actil.se för mer information.