Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Vill du bli en del av Nodeus Group studentpool?

Sista ansökningsdag
18 oktober 2024 (39 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du student och söker efter ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna som informationssamlare till Nodeus Group? Ta chansen och bli del av vår nya studentpool och få möjligheten att skaffa värdefull erfarenhet inför framtiden. Läs mer och sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Nodeus Group erbjuder en arbetsplats där man får chans att arbeta i en nationell tajt organisation med kompetenta medarbetare och spännande arbetsuppgifter. Här får du chansen att arbeta med moderna och intressanta verktyg och få lärdom om såväl datahantering och erfarenhet av att arbeta affärssysteminformation. Nodues Group erbjuder en utvecklande arbetsplats med flexibla arbetstider.

Vi söker för Nodeus Group räkning studenter till vår studentpool som arbetar med affärsinformation och kvalitetssäkring av data. Du kommer att tillhöra ett mindre team, där du tillsammans med andra kommer supporta personal i arbetet gällande bland annat datainsamling och resarcharbete.

Uppdraget startar med en gedigen introduktion och upplärning till arbetet, och fortsätter sedan kontinuerligt under kommande terminer. Vi söker dig som ser långsiktigt på anställningen och vill arbeta vid sidan av dina studier.
Du erbjuds
  • Ett mycket meriterande extrajobb vid sidan av dina studier
  • Ett flexibelt arbete som ger möjlighet att arbeta hemifrån
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Researcha affärsinformation
  • Ha kontinuerlig kontakt med myndigheter
  • Samla in både offentlig och privat data för analys
  • Dokumentera och kvalitetssäkra information. För tjänsten är det viktigt att kunna vara flexibel och ha möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan.
Kvalifikationer
  • Studerar en eftergymnasial utbildning. Du ska som tidigast ta examen juni 2026
  • Har lätt att följa och läsa instruktioner
  • Har en egen dator då man ska kunna arbeta hemifrån
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska
Det är meriterande om du har
  • Goda kunskaper i Excel och google Drive
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
  • Hjälpsam
  • Målmedveten
  • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se