Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Nyexaminerad inom IT? Kolla hit!

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Finns det inget utannonserat jobb som passar dig just nu? Vi söker kontinuerligt efter ambitiösa personer till våra kunder uppdrag inom IT, support och tekniska tjänster. Nu kan du lämna in en spontanansökan som vi matchar med våra behov och möjligheter!Om tjänsten

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med våra kunders behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag gentemot dina erfarenheter och kunskaper.

Hur gör jag för att skicka en intresseanmälan? Klicka på Ansök för att komma till ansökningsformuläret, därefter skapar du ett konto för att sedan fylla i din profil med information från ditt CV. Där har du också möjlighet att bifoga fler valfria filer och dokument. Du kan när som helst uppdatera din spontanansökan genom att logga in i din profil. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i ditt CV.

Du erbjuds

  • Möjlighet till spännande uppdrag inom IT och teknik
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Kvalifikationer
  • Har en fullständig gymnasieexamen alternativt en avslutad eftergymnasial utbildning inom IT och/eller teknik.
  • Har ett stort intresse för IT och teknik.
  • Är intresserad av roller inom IT-support, utveckling, projektledning, konstruktion eller liknande.
  • Talar och skriver svenska och/eller engelska obehindrat, då många av våra kunder kommunicerar på dessa språk.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se