Hoppa till innehåll

Kemist till KemRisk!

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du kemist och vill bidra till en tryggare värld säkrad från farliga kemikalier? Drivs du av att vara en del av ett företag med höga ambitioner och gillar att påverka genom egna idéer? Då är KemRisk företaget för dig!

OM BOLAGET

KemRisk är experterinom kemikalieinformation och kemikaliehantering. Vi erbjuder allt från heltäckande tjänster, konsultuppdrag till moderna plattformar och SaaS-lösningar åt våra kunder. I produktportföljen ingår säkerhetsdatablad, byggvarudeklarationer, kemikaliehanteringssystem samt en bred uppsättning konsulttjänster inom området. Våra kunder finns främst i Norden men vår kundbas sträcker sig över hela Europa.

OM ROLLEN

Som kemist hos KemRisk arbetar du med att producera säkerhetsdatablad (SDB) med hjälp av vår egenutvecklade mjukvara. Du supporterar kunder och utför konsultativa tjänster inom chemical compliance. Du är expert i frågor kring kemikalielagstiftning, som REACH- och CLP-förordningarna, samt klassificering och märkning av kemiska produkter. Du kommer vara en del av ett sammansvetsat team med nära samarbete i det dagliga arbetet. Här får du möjligheten att fördjupa dig inom olika delar av yrket baserat på dina intressen och utveckla specialistkunskap att dela med kunder och team.

VEM ÄR DU?

Till rollen som kemist söker vi dig som har:

  • En akademisk utbildning inom kemi med några års arbetslivserfarenhet inom yrket.
  • Intresse inom kemikalielagstiftning, såsom REACH- och CLP-förordningarna.
  • Starka kommunikativa färdigheter och en förmåga att arbeta väl i team.

Vi värdesätter stort engagemang och hög professionalism, och du kommer trivas som bäst i rollen om du känner igen dig i en serviceinriktad, strukturerad, initiativtagande och flexibel personlighet. Vi tror att du bidrar med en positiv inställning och energi i ditt arbete!

Det är meriterande, men inget krav, om du även har erfarenhet av att arbeta med säkerhetsdatablad och kemikalieklassificering.

VI ERBJUDER

KemRisk erbjuder dig en självständig och ansvarsfull rolliett engagerat och sammansvetsat team.Vi är ett härligt gäng som inspirerar och engagerar varandra,där tillväxt och framtidstro genomsyrar hela verksamheten. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och stort fokus påatt möta våra kunders föränderliga behov ochmarknadens ökade efterfrågan. Du får en möjlighet att utvecklas både personligt och yrkesmässigt samt att påverka både din egen och företagets framtid.Varmt välkommen till en arbetsplats där du får trivas och växa!

ÖVRIGT

Upplägg: Anställning direkt hos KemRisk Sweden AB. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Alice Lindell på alice@a-hub.se eller Love Fransson pålove@a-hub.se

Placering: På KemRisks kontor i centrala Linköping, Platensgatan 8.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 januari 2025 (169 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se