Hoppa till innehåll

Serviceinriktad fastighetstekniker

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (1 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

P&E behöver förstärka sin organisation i Linköping med en fastighetstekniker. Vi söker dig som vill ha ett varierande jobb med möjlighet att utvecklas inom teknikområdet.

Rollen som fastighetstekniker hos oss:

I rollen som fastighetstekniker kommer du arbeta med reparationer och felavhjälpande underhåll samt generell tillsyn av fastigheterna.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Utföra reparationer och underh llsåtgärder
  • Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
  • Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
  • Systematiskt brandskyddsarbete
  • Bevaka och följa upp serviceavtal
  • Energiuppföljning/energioptimering

Rollen är social och serviceinriktad, du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. Arbetet innebär även ett nära samarbete med våra förvaltare, tekniska förvaltare och övriga inom organisationen, vilket gör att samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt. Du ska också kunna bidra och vara initiativtagare till vår gemensamma utveckling.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har bred teknisk erfarenhet och ett stort intresse för fastigheter. För arbetet är relevant fastighetstekniks utbildning ett plus, men inte ett krav, då flerårig yrkeserfarenhet kan ge motsvarande kunskaper. Du som söker tjänsten är van att använda datorn som ett arbetsredskap. B-körkort är ett krav samt goda kunskaper i svenska.

Dina egenskaper

Du är en social, problemlösningsfokuserad och prestigelös person som får energi och driv av att ge bra service och du har en genuin känsla för kundservice. Det är viktigt att du är strukturerad, självgående och förmögen att själv planera och utföra ditt dagliga arbete på ett effektivt sätt. Du är även en person som uppskattar variation i arbetet och att bemöta och hjälpa människor varje dag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se