Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Extrajobb som receptionist

Sista ansökningsdag
25 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Vill du ha ett socialt och varierat extrajobb med trevliga kollegor? Då kan tjänsten som receptionist hos Tekniska verken i Linköping vara rätt för dig! 

 

Om Tekniska verken

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision – vi bygger världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. För oss är det självklart att ta vara på våra medarbetares olikheter genom en inkluderande värdegrund. Vi tycker också att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald.

 

Om rollen

I rollen som receptionist är du företagets ansikte utåt och kommer i det dagliga arbetet att hantera flera olika uppgifter. Du kommer tillsammans med dina kollegor bland annat att:
 

  • Svara i växeltelefon och koppla kunder vidare till rätt mottagare
  • Ta emot besökare och kunder över disk
  • Svara på mail och vara behjälplig vid enklare administration samt posthantering
  • Uträtta övriga uppgifter för att främja en trivsam miljö
     

Du blir anställd som konsult hos OnePartnerGroup men arbetar på plast på Tekniska verken på Brogatan 1 i Linköping. Du kommer att vara schemalagd ca. 5-8 h i veckan, men kan utöver dina schemalagda timmar erbjudas extrapass om dina kollegor önskar byta bort pass, vid sjukdom eller semestrar. Du som söker bör se detta som ett varaktigt extrajobb och det är viktigt att du under julen 2025 befinner dig i Linköping så att du kan hjälpa oss att bemanna receptionen under ordinarie personals semestrar. Arbetet sker på kontorstid på vardagar.  

 

Om dig

För att lyckas i rollen behöver du vara social och positiv med en hög känsla för service. Du är dessutom noggrann och tar självständigt ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du brinner för servicerollen och värdesätter ett professionellt bemötande i alla kontaktytor, såväl internt som gentemot besökare. 

Krav:

  • Du är student på mint 50% alternativ har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, detta krävs enligt vårt kollektivavtal och behöver därför kunna styrkas
  • Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
  • Du har god datorvana
  • Du är orädd för att prata i telefon

Har du erfarenhet från liknande arbete är det meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet samt flexibilitet avseende arbetstider. 

 

Övrig information

Start: Tillträde så snart som möjligt.
Placering: Brogatan 1, Tekniska verkens huvudkontor i Linköping
Omfattning: Arbetstimmarna är fördelade på cirka 5-8 h/v, vardagar 07-17

Observera att vi ej kan ta emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Vi tillämpar löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Rebecka Karlsson: rebecka.karlsson@onepartnergroup.se, telefonnummer: 073 049 68 12.

Varmt välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.