Hoppa till innehåll

Säljare Nödbelysning Distrikt Mitt/Norr/Sthlm

Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Brinner du för att knyta kontakter och skapa affärer? Då kan vi ha rollen för dig.

Som nödbelysningssäljare kommer du att presentera ett brett sortiment av armaturer och tekniska system. Med Bergdahls starka varumärke och attraktiva produkter i ryggen kommer du att ha ansvar för kundkontakten med elkonsulter, installatörer och grossister.

Rollen innebär kundnära arbete där du bearbetar befintliga kundrelationer och söker nya affärsvägar. Du kommer ansvara för ett välarbetat distrikt där vi idag har god kontakt med majoriteten av kunderna. Du är en initiativtagande person som drivs av kund- och resultatfokus då rollen medför att bilda starka och långsiktiga affärsrelationer. Du trivs med att besöka kunder och en framgångsfaktor för tjänsten är det personliga mötet, varför det är viktigt att du ska se resor med övernattningar som en naturlig del av arbetet.

Den största delen av din tid kommer tillbringas hos kund där du presenterar produkter, diskuterar projekt eller vårdar kundrelationer. Kundbesök görs hos el- och belysningskonsulter, installatörer, elgrossister, fastighetsbolag m.fl. I ryggen har du en erfaren innesäljavdelning och teknikavdelning som tar hand om de projekt eller frågor som dyker upp under besöken.

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Linköping, distriktet du tilldelas är Mitt/Norr/Sthlm vilket innebär korta som långa resor. Du arbetar självständigt med mycket ansvar och förväntas själv planera din tid i samråd med försäljningschef som guidar dig i ditt arbete.

Ingen tidigare erfarenhet inom el eller belysning krävs, men vi ser gärna att du har en bakgrund inom försäljning och ett intresse att utveckla din kunskap om tekniska lösningar. Givetvis får du all nödvändig utbildning för att utföra ditt arbete på bästa vis. Till tjänsten erbjuds fast lön + provision samt tjänstebil. Du förses med nödvändig utrustning så som mobil samt dator och har även tillgång till eget kontorsrum i nyrenoverade lokaler.

Dina arbetsuppgifter:

· Presentera Bergdahls nödbelysningssortiment via kundbesök, främst på plats men även digitalt.

· Delta i mässor och andra kundaktiviteter.

· Självständigt planera ditt försäljningsarbete.

· Offertuppföljning på ditt distrikt.

Dina egenskaper:

· Du har en god förmåga att samarbeta och bygga relationer.

· Du har ett stort driv och brinner för försäljning.

· Du tar ansvar och har lätt att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare.

· Du har god telefon- och datorvana

· Du innehar B-körkort.

Erfarenhet inom elbranschen är meriterande men inte krav – vi utbildar dig!

Varför Bergdahls?

På Bergdahls agerar du med eget ansvar och med stort inflytande. Du får arbeta med egentillverkade produkter i kombination med importerade produkter från Asien samt stora europeiska tillverkare i ett brett sortiment. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor, tjänstepension, friskvårdsbidrag och har kollektivavtal. Bergdahls AB är ett privatägt bolag grundat 1992 som tillverkar och säljer belysnings- samt nödbelysningsprodukter på den nordiska marknaden. Inom nödbelysning är vi idag ett av de starkaste varumärkena på den svenska marknaden, och vi strävar efter att bli ett starkt alternativ även inom belysning. Du blir en del av ett framgångsrikt team med högt engagemang.

Startdatum: Enligt överenskommelse, snarast

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Linköping

Eventuella frågor besvaras av försäljningschef Felix Ahlström (felix.ahlstrom@bergdahls.com, 013-460 44 75) eller vice VD Wilma Bergdahl (wilma.bergdahl@bergdahls.com, 013-480 07 83).

Skicka din ansökan senast 27/9-24 till jobb@bergdahls.com

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se