Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Redovisningsekonom sökes till SKG

Sista ansökningsdag
04 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
På SKG är vi stolta över vårt stora utbud av högkvalitativa produkter och råvaror. Men inte bara det. När du arbetar med oss kommer du snart märka att vi är lite annorlunda än många andra restauranggrossister. Vi är lite enklare att arbeta med. Lite flexiblare. På vår anläggning i Lidköping är vi idag 24 anställda och fortsätter att växa.

Vi behöver nu förstärka vår ekonomiavdelning med en erfaren redovisningsekonom. Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll i ett växande bolag där du ges möjlighet att bidra med kompetens och affärsmässighet.


Arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom kommer du tillhöra ett team på tre personer. Du kommer ha en central roll i vår ekonomifunktion och ansvara för att säkerställa korrekt och effektiv hantering av företagets ekonomiska transaktioner, deklarationer, intern rapportering samt extern kontakt med myndigheter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Löpande bokföring: Ansvara för daglig bokföring och säkerställa att alla finansiella transaktioner registreras korrekt och i rätt tid.
  • Reskontrahantering: Hantera kund- och leverantörsreskontra, betalningar och avstämningar.
  • Månads/Årsbokslut: Förbereda och genomföra månads- och årsbokslut samt säkerställa att redovisningen följer gällande lagar och regler.
  • Koncernredovisning: Ansvara för koncernredovisning och konsolidering av dotterbolag samt upprätta koncernens finansiella rapporter.
  • Budgetarbete
Profil
I denna roll söker vi dig som har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom bokföring samt redovisning och har tidigare arbetat med reskontra, bokslutsarbete och koncernredovisning. Erfarenhet av lönehantering eller lagerbokföring ser vi som ett stort plus.
Du hanterar Officepaketet väl, särskilt Excel, och har inga problem att navigera i digitala system. Erfarenhet av Visma Business är en stor fördel och vi ser gärna att du behärskar svenska flytande, både i tal och skrift.
Vi tror att du är en person som gillar att ha ordning och reda och har en skarp analytisk förmåga. Du jobbar gärna självständigt men trivs lika bra i ett team. Har du även ett affärsinriktat tänk och vill vara med och bidra till vår framgång? Då är det här rollen för dig!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Har du några frågor kring tjänsten? Hör gärna av dig till leveranschef Monika Psag-Milicic på 0734- 116854 eller monika.psag-milicic@pn.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren