Hoppa till innehåll

Auktoriserad revisor

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Haga Ekonomi växer och vi söker nu efter ännu en revisionsmedarbetare till vårt härliga team i Lidköping.

Som auktoriserad revisor hos oss arbetar du främst med revision och konsultationer i små och medelstora företag. Våra kunder är främst ägarledda företag inom många olika branscher vilket innebär att du jobbar med varierande och egna kunduppdrag.

Som person är du förtroendeingivande, positiv och vill lära dig nya saker. Du är givetvis serviceinriktad och har kunden i fokus. Eftersom kundkontakt är en stor del av vårt arbete är det viktigt att du är positiv, utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter.

Vilka är vi?

Haga Ekonomi är en väletablerad redovisnings- och revisionsbyrå med verksamhet både i Lidköping och Skövde. Vi tillhandahåller kvalificerade tjänster inom redovisning, revision och rådgivning till främst små och medelstora ägarledda företag. Vårt team består idag av 19 personer.

Vår verksamhet präglas av engagemang, delaktighet, omtanke och utveckling. Genom att försöka överträffa redan högt ställda förväntningar strävar vi efter att skapa ett team där såväl medarbetare som kunder vill utvecklas och vara en självklar del i framtiden.

Vi på Haga Ekonomi är delägare i nätverket LR Revision & Redovisning Sverige AB som idag består av ca 75 redovisnings- och revisionsbyråer runt om i Sverige med över 400 medarbetare.

LR Revision & Redovisning ingår i det internationella nätverket Russel Bedford med tillgång till professionell affärsrådgivning över gränserna.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder en familjär arbetsplats med högt till tak. Eftersom vi är en ägarledd byrå har vi korta beslutsvägar där du som medarbetare har möjlighet att bidra med dina tankar och idéer.

Vi erbjuder årlig kompetensutveckling enligt vår utbildningsplan och jobbar ständigt med att dela med oss av den kompetens som vi har i teamet.

Hos oss på Haga Ekonomi är personalen vår viktigaste tillgång och vi är mycket måna om att alla ska tycka att det är roligt att gå till jobbet.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och innehar titeln auktoriserad revisor.

Tjänsten avser en heltidstjänst som auktoriserad revisor hos oss på Haga Ekonomi.

Tjänsten avser främst arbete på vårt kontor i Lidköping men även arbete på vårt kontor i Skövde kan förekomma. Då arbetet ibland utförs hos kund behöver du ha B-körkort och tillgång till bil. Tillträde enligt överenskommelse.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Lena Hörnell, 0510-865 33.

Ansök

Låter detta intressant? Ansök via länken.

https://haga-ekonomi.se/lediga_tjanster/auktoriserad-revisor/

Vi vill ha din ansökan senast den 31 augusti 2024. Urval sker löpande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se