Hoppa till innehåll

Byggprojektledare

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Norra Götaland förvaltar cirka 18 000 bostadsrätter och 289 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder.Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 1450 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad ochteknik.

Vi söker nu dig som har stort engagemang, och trivs att utveckla det goda boendet och som tycker att relationen med kunder förgyller din dag.

Dina arbetsuppgifterAtt vara byggprojektledare på HSB Norra Götaland innebär ett mycket utvecklande och stimulerande uppdrag med mycket kundkontakt. I rollen ingår bland annat rådgivning i tidiga skeden, genomförande och utvärdering av projekt som kunden efterfrågar. Som byggprojektledare har du löpande kontakt med kunder och entreprenörer. Kvällsmöten och resor i tjänsten förekommer.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:Upprätta förfrågningsunderlag, handla upp och driva både större och mindre entreprenader vid ombyggnad och fastighetsunderhåll. Handlägga och medverka vid besiktningar inför och efter utförda entreprenader. Status-och skadebesiktning av fastigheter. Löpande och planerat underhåll på kundernas fastigheter och anläggningar. Upprätta, underhålla och administrera underhållsplaner.Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant utbildning och som tidigare har arbetat inom fastighets- eller byggsektorn eller har en bakgrund som vi anser är likvärdig. Du bör ha en god teknisk och byggjuridisk kunskap. Du trivs i en bred roll och i nära samarbete med kunder och entreprenörer där du motiveras av att lösa problem och att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har goda IT-kunskaper. Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Du innehar B-körkort och egen bil Certifierad kontrollansvarig behörighet K är meriterandeDina egenskaperVi ser gärna att du som söker är en jordnära person som har stort intresse för såväl människor som förvaltning och service. Vi söker dig som är relationsbyggande, självgående och skapar förtroende. Det är också av stor vikt att du själv kan planera och prioritera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Vi erbjuder:HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med deras medlemmar. Tjänsten är 100% med inledande provanställning i sex månader med placeringsort i Lidköping, arbetsområdet omfattar i huvudsak Lidköping, Trollhättan, Skövde och Mariestad. Tillträde snarast.Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna få din ansökan snarast. För mer information gällande tjänsten kontakta:Per-Anders Håkansson, enhetschef förvaltare, energi och projektledning, tel. 010- 442 44 09.Facklig representant, Unionen, Annica Tigerberg, tel. 010-442 44 74.Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.Sista ansökningsdagen är 23 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 december 2024 (149 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se