Hoppa till innehåll

Är du Mottagningens nästa laboratorietekniker?

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vår provmottagning behöver förstärkning och söker dig som vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle! På vår provmottagning kommer du på nära håll få se hur vi hjälper till att kvalitetssäkra bland annat livsmedel och foder. Är du serviceinriktad, positiv och har ett flexibelt arbetssätt, då är det dig vi söker!

Vilka är vi?

Vi är kanske inte så kända för dig men allt vi gör har en positiv inverkan på ditt liv, din hälsa och på miljön. Vi analyserar maten du äter, luften du andas och medicinerna du behöver - vi jobbar för att du ska känna dig trygg, vi kallar det Testing for Life. Eurofins är en global ledare inom analystjänster med mer än 62 000 medarbetare runtom i världen. Visste du att i Sverige är vi nära 650 medarbetare? Hos oss finns ett 50-tal olika roller, bland annat labbingenjörer, systemutvecklare, miljövetare och kundsupportmedarbetare. Tillsammans jobbar vi utifrån våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism & Hållbarhet.

I teamet på mottagningen jobbar 10 personer. Tillsammans tar vi emot prover från våra svenska och internationella kunder. Proverna registreras, förbehandlas och fördelas sen till de olika labbavdelningarna inom Eurofins som ska analysera dem. Det är varierande arbetsuppgifter och man hjälps åt för att täcka upp där det behövs under dagen, men ändå med ett roterande schema med dagens arbetsuppgifter.


Vad du kommer att göra hos oss

På Food & Feeds provmottagning hanterar du våra inkomna prover som kan vara allt ifrån en färdigrätt till en paprika eller en tobaksprodukt. I hanteringen ingår att ankomstregistrera, packa upp (eller packa om för vidare transport), provregistrering i vårt datasystem, provberedning och leverans av prov till respektive labb för analys.

Du kommer ha daglig kontakt med laboratoriepersonal och annan intern personal samt viss kundkontakt.

Det kommer att vara ett roterande schema med olika arbetsuppgifter från dag till dag vilket ger omväxling i arbetet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Våra analyser behövs oavsett vad som händer i omvärlden, det gör att vi kan erbjuda en trygg anställning. Självklart har vi kollektivavtal och även om du inte tänker på pensionen så gör vi det åt dig. Vi ger dig också två extra semesterdagar och flexibel arbetstid för att du ska få ihop livet utanför jobbet.

Hos oss bidrar du till en bättre värld. Det är en meningsfull känsla som skapar motivation och engagemang, det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. På Eurofins är det självklart att du kan vara dig själv och vi vill att du ska känna dig trygg. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Det finns möjligheter att ta nästa steg i din yrkesmässiga utveckling hos oss. Flyttar du mer än 8 mil, kan du få en skattefri flyttbonus på 15 000 kr. Läs mer om vilka förmåner vi erbjuder på careers.eurofins.com/se.

Vi är stolta över att verka i Lidköping som 2022 och 2023 fick pris för årets superkommun av Dagens Samhälle. Lidköping sticker ut tack vare en god barn- och äldreomsorg, bra ekonomi och arbetsmarknad, samt ett levande kulturliv och fina fritidsmöjligheter. Vill du läsa mer om superkommunen? Besök lidkoping.se.


Vem är du som söker?

Du ska ha en genomförd gymnasieutbildning och bemästra det svenska språket i både tal och skrift. Du ska även ha god datorvana och god dokumentationskunskap. Har du erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, laboratoriearbete, arbete inom livsmedelsindustrin och/eller lagerarbete sedan tidigare ses det som meriterande. Bemästrar du även det engelska språket ses det som positivt.

För denna tjänst så ska du vara noggrann, ha en positiv inställning och trivas med arbete i ett högt tempo. Du ska ha förmågan att kunna ta egna initiativ, kunna prioritera och planera i förväg. Du ska också kunna samarbeta med andra genom att du delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information samt stöttar andra i strävan efter att uppnå de gemensamma målen.


Praktisk information

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar på annat sätt kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.

Tjänsten avser: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas

Arbetstider: Dagtid inom spannet 07:00-17:00. Mestadels schemalagt arbete med vissa möjlighet till flex. Förskjuten arbetstid kan förekomma.

Tillträde och månadslön enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Niclas Linde, ansvarig chef, niclas.linde@ftn.eurofins.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se