Hoppa till innehåll

Laboratorietekniker till Eurofins Miljölabb i Lidköping

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vilka är vi?

Vi är kanske inte så kända för dig men allt vi gör har en positiv inverkan på ditt liv, din hälsa och på miljön. Vi analyserar maten du äter, luften du andas och medicinerna du behöver - vi jobbar för att du ska känna dig trygg, vi kallar det Testing for Life. Eurofins är en global ledare inom analystjänster med mer än 62 000 medarbetare runtom i världen. Visste du att i Sverige är vi nära 650 medarbetare? Hos oss finns ett 50-tal olika roller, bland annat labbingenjörer, systemutvecklare, miljövetare och kundsupportmedarbetare. Tillsammans jobbar vi utifrån våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism & Hållbarhet.

På vår avdelning är vi ett team på mellan 30 - 40 medarbetare beroende på säsong. Våra medarbetare är till största delen laboranter eller laboratorietekniker men vi har också utvecklingsingenjörer, laboratorieingejörer och laboratorieassistenter. Vi är ett trivsamt och glatt gäng som gillar att ha kul på jobbet och vårt största fokus ligger på vår kund och vår kvalitet.


Vad du kommer att göra hos oss

I denna tjänst kommer du att ansvara för vår arbetsstation med avseende på analys av torrsubstans, glödförlust, askhalt mm. Du jobbar självständigt med dina analyser som utförs inom vissa tidsramar, så god planeringsförmåga är ett måste. På sikt finns möjlighet till att lära sig andra arbetsuppgifter också för att kunna rotera i rollen och få mer flexibilitet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Våra analyser behövs oavsett vad som händer i omvärlden, det gör att vi kan erbjuda en trygg anställning. Självklart har vi kollektivavtal och även om du inte tänker på pensionen så gör vi det åt dig. Vi ger dig också två extra semesterdagar och flexibel arbetstid för att du ska få ihop livet utanför jobbet.

Hos oss bidrar du till en bättre värld. Det är en meningsfull känsla som skapar motivation och engagemang, det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. På Eurofins är det självklart att du kan vara dig själv och vi vill att du ska känna dig trygg. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Det finns möjligheter att ta nästa steg i din yrkesmässiga utveckling hos oss. Flyttar du mer än 8 mil, kan du få en skattefri flyttbonus på 15 000 kr. Läs mer om vilka förmåner vi erbjuder på careers.eurofins.com/se.

Vi är stolta över att verka i Lidköping som 2022 och 2023 fick pris för årets superkommun av Dagens Samhälle. Lidköping sticker ut tack vare en god barn- och äldreomsorg, bra ekonomi och arbetsmarknad, samt ett levande kulturliv och fina fritidsmöjligheter. Vill du läsa mer om superkommunen? Besök lidkoping.se.


Vem är du som söker?

Du ska ha en fullgjord gymnasieutbildning och behärska svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom laboratorieverksamhet eller annan arbetslivserfarenhet vi bedömer relevant.

Vidare lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du förväntas ta egna initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du ska ha en god förmåga att planera, vara strukturerad och kunna prioritera samt kunna jobba självständigt och vara noggrann.


Praktisk information

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar på annat sätt kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.

Tjänsten avser: Heltid- och dagtid

Anställningsform: Tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas

Tillträde och månadslön enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Annette Carlsson, Produktionschef Miljö, annette.carlsson@etn.eurofins.com

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Damir Sabotic, HR Generalist, damir.sabotic@sc.eurofinseu.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se