Hoppa till innehåll

Maskinbyggare / Servicetekniker

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du växa tillsammans med oss…

DMA Lidköping AB startades 2004 med en affärsidé att förse industrin med teknisk kompetens och nyckelfärdiga speciallösningar. Förtaget har lång erfarenhet av att utveckla och driva projekt från idé till en produktionsfärdig utrustning som driftsätts hos kunden. DMA Lidköping återfinns idag i Lidköping och har Sverige som huvudmarknad men det förekommer även utveckling av utrustningar till bl.a. Kina, USA och EU-länder.

Företaget har haft en stabil tillväxt och fick 2021 en ny huvudägare som har avsikt att expandera verksamheten för att möta kommande utmaningar och ökad efterfrågan. Idag består företaget av 9 tekniskt intresserade anställda med olika funktioner som jobbar nära varandra med korta beslutsvägar för att nå målen.

Maskinbyggare / Servicetekniker

Vi söker en entusiastisk individ som är redo att ta sig an utmaningen med montagearbete för våra nyutvecklade maskiner. Arbetsuppgifterna är varierande och inkludera allt från montering och installation av våra specialdesignade maskiner till att säkerställa deras korrekta funktion. I byggnationerna av våra specialmaskiner kommer du att utföra mekaniskt montage av både ritningsspecifika komponenter och standardkomponenter (lager, växlar, motorer, givare). I efterkommande delar av montaget ingår även att montera kablar och slang i trådstegar. Som en del av vårt team kommer du också att vara involverad i att utföra installationer hos våra kunder, vilket kräver både teknisk kompetens och utmärkta kommunikationsfärdigheter för att säkerställa att installationen genomförs smidigt och effektivt.

Vi lägger stor vikt vid att hitta sökande som är engagerade och passionerade för sitt arbete. En stark teamkänsla och förmåga att samarbeta är avgörande, då vi tror att det är genom teamwork och ömsesidigt stöd som vi kan nå våra mål. Ödmjukhet är en annan egenskap som vi värdesätter högt, då vi tror på att respektera varandra och våra kunders behov och synpunkter.

Vi letar efter någon som har följande kunskaper och egenskaper:

· Maskinteknikutbildning/automationsutbildning från gymnasiet

· Förståelse för ritningsunderlag och kunna leta information i manualer

· Tidigare erfarenheter av montage av maskinkomponenter

· Tidigare erfarenheter av felsökning av maskiner

· Problemlösningsförmåga och kreativt tänkande

· Reparationstillverknings kunskaper i manuella maskiner

· Strukturerad och noggrann

· Engelska i tal och skrift

· B-körkort

Som person tror vi att du passar bra i vår grupp om du har följande egenskaper

· Serviceinriktad

· Ansvarstagande

· Att du är nyfiken och vill utvecklas

· Flexibilitet och förmåga att anpassas sig till förändringar

· Vissa resor förekommer i arbetet

Det är viktigt att notera att arbetet också kan innebära att du spenderar tid hos våra kunder för att genomföra installationer och ge teknisk support. Därför är goda kundrelationer och en förmåga att kommunicera effektivt med olika typer av människor en nödvändighet för denna roll. Språkkunskaper, särskilt i engelska och eventuellt andra relevanta språk, är en fördel i denna position och kan underlätta kommunikationen med våra internationella kunder.

Om du är redo att ta dig an en utmanande roll där variation, engagemang och goda kundrelationer är nyckeln till framgång, ser vi fram emot att välkomna dig till vårt team!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se