Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

KOMMUNIKATÖR TILL ERIK THUN AB

Sista ansökningsdag
21 december 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Kommunikatör till Erik Thun i Lidköping - vill du bidra till att nå våra miljömål och affärsmål genom strategisk kommunikation?

Nu söker vi en driven och erfaren kommunikatör som vill vara med och utveckla Erik Thuns kommunikation både internt och externt. Vi är redo att ta nästa steg i vår marknadsföring och behöver din hjälp för att nå våra mål.

Din vardag

Som kommunikatör hos Erik Thun kommer du att spela en central roll i att stärka vår kommunikation och marknadsföring. Du kommer att:
  • Utveckla och anpassa kommunikationsstrategier för olika målgrupper, såsom befintliga och potentiella kunder, medarbetare, politiker, partners och andra intressenter.
  • Skapa gemensamt marknadsföringsmaterial som lyfter fram hela vår verksamhet och möjliggör affärer.
  • Arbeta nära våra affärsområden för att säkerställa att budskapen är tydliga och relevanta, exempelvis om våra nya plugin hybrid torrlastbåtar och våra metanolklara tankbåtar.
  • Driva intern kommunikation för att engagera vår personal och besättningar i att nå våra miljömål.
  • Samarbeta med vår partner i Nederländerna inom kommunikation och med professionella externa parter för att optimera våra pressmeddelanden och andra kommunikationsinsatser.
VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av marknadsföring och kommunikation. Du bör ha goda kunskaper i WordPress, Mynewsdesk och Adobe Creative-programmen. Erfarenhet av att arbeta med rörligt material är meriterande. Du är en strategisk och kreativ tänkare som kan anpassa och skapa budskap för olika målgrupper och är van vid att ta fram lösningar som både engagerar och informerar. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med intern och extern kommunikation, är det från en närliggande bransch till shipping är det en fördel, men vi välkomnar sökande från alla branscher. Vårt koncernspråk är engelska så du måste vara bekväm att uttryck dig i tal och skrift på engelska.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar Erik Thun AB med Nexer Recruit, och du kommer att bli anställd hos Erik Thun AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 0730 846 816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com. Vi går igenom ansökningarna löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-11-06.

Om kunden

Erik Thun AB är moderbolag i Thunkoncernen med huvudkontor i Lidköping. Familjeägt, stabilt och långsiktigt företag som jobbar med Business to Business i olika sektorer med rederi som huvudverksamhet och ca 50 fartyg. Koncernen består av affärsområden; Tank, Dry Cargo, Cement och Agent verksamhet. Omsätter ca 2,5 miljarder kronor och har ca 500 anställda. För mer info besök www.thun.se
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 december 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.