Hoppa till innehåll
BegBil logotyp

Rekonditionerare

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du en noggrann och passionerad person med ett öga för detaljer? Har du en kärlek för bilar och vill arbeta med ett professionellt och engagerat team?Då är detta möjligheten för dig!BegBil i Lidköping söker nu en driven och kvalitetsmedveten rekonditionerare.

Om BegBil: BegBil är en ledande bilfirma i Lidköping som specialiserar sig på försäljning utav begagnade bilar. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen genom att erbjuda högkvalitativa bilar och enastående kundservice. Som en del av vårt team blir du en viktig del av vår framgång och vårt rykte.Svenska Beg bil AB ingår i koncernen Nordiska Motor AB och som 2022 hade en omsättning på ca 1,5 miljard där även bolag som Svenska Motor, Motor Trend och Motornova ingår.

Om tjänsten

Hos BegBil får du möjlighet att jobba i ett härligt team och med olika bilmärken, modeller och segment. På BegBil jobbar idag totalt 5 personer med hela bilflödet, från testning, förädling till försäljning och uppföljning. Dina arbetsuppgifter innebär att utföra grundlig rengöring och rekonditionering av bilar, både invändigt och utvändigt. Du kommer att använda professionella verktyg och produkter för att säkerställa högsta kvalitet på arbetet, inklusive lackskydd, polering och vaxning. Det är viktigt att alla bilar är i toppskick innan de levereras till kunder. Du kommer att samarbeta med försäljningsteamet för att säkerställa att kundernas förväntningar uppfylls.

Dina färdigheter

Vi söker dig som har erfarenhet av bilrekonditionering eller liknande arbete. Du är noggrann, ansvarsfull och har ett öga för detaljer. Du har en passion för bilar och att leverera arbete av högsta kvalitet. Vidare är du självgående och kan arbeta både självständigt och i team. Du har ett gott sinne för kundservice och är serviceinriktad, stresstålig och klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder en trygg och inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas. Du får chansen att arbeta med ett passionerat och professionellt team samt möjlighet till vidareutbildning och certifieringar inom bilvård och rekonditionering.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av BegBil-familjen? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@begbil.se. Märk ansökan med "Rekonditionerare Lidköping". Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta vår Försäljningschef Jonathan Svensson på 0510-30 21 11 eller på Jonathan.svensson@begbil.se.

Sista ansökningsdag: 6 oktober 2024

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team!
BegBil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BegBil är en ny, eller rättare sagt omstartad, aktör på marknaden för begagnade bilar. Vi är specialister på att köpa och sälja person- och transportbilar till kunder i hela Sverige. Med BegBil kan du vara säker på att du gör en trygg och bekväm affär, digitalt eller i vår lagerbutik.