Hoppa till innehåll

Hantverkare med intresse för byggnadsvård

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi är ett nystartat tjänsteföretag i Hovmantorp. Vår målsättning är att bli ett lagom stort familjeföretag som baserar våra tjänster och produkter på kunskap och skicklighet – vi ska ha nöjda kunder som både uppskattar och känner vår ambition och passion.

För att utveckla företaget söker vi nu en snickare eller hantverkare med kunskaper i konstruktion, bygg, byggnadsvård, arbete med gamla hus och/eller finsnickeri för att satsa mot bland annat konstruktion av trädgårdsrelaterade byggnader och installationer.

Vad vi ska göra

Vi är öppen för just dina idéer och drivkrafter men några av våra planer är att:

  • Erbjuda hantverkartjänster för trädgårdar, exempelvis pergolor, altaner, utekök, staket, komposter m.m.
  • Gröna tak och andra installationer med inriktning mot ekosystemtjänster och naturvård.
  • Byggnadsvård och timmerarbeten.
  • Hantverkarjobb i allmänhet med moderna material.
  • Ta fram ett antal varianter på orangeri och växthus byggda i trä.
  • Bygga produkter som rostorn, bänkar, komposter, staketsektioner m.m. som kan monteras och installeras i trädgårdar i efterhand.
  • Bygga upp ett snickeri för egen tillverkning av dessa samt exempelvis fönster, dörrar, hängrännor av trä m.m.

Första tiden hos oss

Eftersom det här är en helt ny tjänst för en helt ny del av vårt relativt nystartade företag innebär det att du kommer hjälpa oss bygga upp den här delen från grunden. Även om våra målsättningar är relativt tydliga så bygger det hela på att vi kan erbjuda traditionella/konventionella hantverkartjänster, precis som vilket lokalt byggbolag som helst. Det kan vara så att du spenderar större delen av din tid med att göra små och stora hantverksjobb som kanske inte har någon koppling till ovanstående, med den tydliga målsättningen att det sedan övergår till det vi beskrivit.

Vi förväntar oss att du tar ett stort ansvar och har initiativförmåga i den rollen, samt att du klarar av att utföra traditionella hantverkartjänster med stolthet och drivkraft samt att du är självgående från första kontakt med kund till färdigt projekt.

Vem är du?

Vi tror att du antingen är utbildad och jobbar som hantverkare i dag men drömmer om att jobba med byggnadsvård eller äldre konstruktioner. Eller så är du kanske nyexaminerad timmerman, möbelsnickare eller liknande. Huvudsaken för oss är att våra idéer kittlar lite i magen på dig också.

Vi ser att du har erfarenhet av vanligt hantverkararbete och har med dig processen, metoderna och erfarenheter av att räkna på jobb, köpa in material, ta in underentreprenörer med mera. Det är en klar bonus om du har erfarenhet från snickeriet eller av gamla hus och timmerarbeten.

I början kommer du arbeta ensam ganska mycket och ser gärna att du fungerar både själv och i lag, då vi planerar att växa ännu mer. Det innebär att vi samarbetar när det krävs att man är två eller fler men att du står för snickarkompetensen. I mån av behov hyr vi in andra kompetenser och företag. Du arbetsleder dig själv i stor utsträckning men arbetsledning av andra är endast meriterande och inte ett krav.

Om du har intresse kan det hända att du arbetar med oss på trädgådsanläggningar ibland, som exempelvis att plantera, gräva rabatter, lägga sten och plattor, men det är inget krav. Vårt mål är att växa med några personer till på sikt både inom trädgård och bygg.

Vi hoppas att du tror lika mycket på "Trädgårdssnickeriet Fagralund" som oss och att vi hittar roliga och lönsamma jobb så vi kan växa tillsammans.

Förkunskaper och krav

B-körkort är ett krav. Erfarenhet och uppenbar möjlighet att driva hantverksprojekt från start till mål, smått som stort, är ett krav. Formell utbildning är endast meriterande.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett dynamiskt och roligt arbete tillsammans med oss, Fredrik och Johanna, där du får utveckla och utvecklas ihop med oss.

Vi erbjuder en heltidstjänst (eller deltid, om du önskar, men minst 80%) med lön och förmåner enligt överenskommelse. Vi erbjuder möjligheten att jobba med egna projekt.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Våra värderingar

Vi tror på mångfald både i samhället och i företaget, vi tror att vi måste ta bättre hand om vår planet och att vi som samhälle fortfarande har mycket att göra kring jämställdhet. Därför är det viktigt med miljöarbetet och hållbarheten i det vi gör, men vi ser gärna också att även du är öppen för alla kulturer, religioner och respekterar allas rätt att äga sin egen identitet.

Ansök

Vi ser fram emot att hitta rätt person och anställer när vi hittat dig! Vi ser gärna att kvinnor söker tjänsten och vi vill att du bor i närheten eller bosätter dig här om du inte redan bor nära.

För frågor eller för att söka jobbet hänvisar vi dig till att e-posta oss på jobb@fagralund.se med dina meriter och en presentation.

Välkommen med din ansökan!


Ej överenskomna kontaktförsök från rekryterare, företag med mera undanbedes vänligt men bestämt.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se