Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Montessoriskolan Floda Säteri söker nu en utbildad barnskötare, gärna med erfarenhet från Montessoriförskola, och då särskilt yngrebarnsavdelning, till vår förskola i Lerum.

Tjänsten är ett vikariat på 100% fram till 31/10 och 80% från 1/11 -24 fram till 1/4 -25, vi vill att du börjar den 5/8.

Vi söker dig som tycker om att arbeta i en flexibel organisation med stundtals högt tempo. Du har stort engagemang för barn och barns lärande i relation till uppdrag och krav utifrån styrdokument. Du har en hög ansvarskänsla, är ordningssam, strukturerad och driven. Du är nyfiken på montessoripedagogiken och ställer dig bakom den och övriga värdegrunds- och styrdokument. Du skall tycka om varierande arbetsdagar och verka för att tillsammans med arbetslaget skapa mycket glädje och omsorg.

Vi erbjuder pedagogiska måltider och kollektivavtal.

Vår verksamhet bedrivs i fina lokaler i Lerum och omfattas av en yngrebarnsavdelning, en mellanbarnsavdelning och en äldrebarnsavdelning om ca 38-40 barn. Vi är ett härligt arbetslag bestående av 8 pedagoger med blandade kompetenser såsom förskollärare, montessoripedagoger och barnskötare samt en biträdande rektor för förskolan.

Floda Säteri har en flera hundra år lång historia och de senaste 30 åren har Montessoriskolan huserat i lokalerna. Våra förskolor ligger i Stenkullen, Gråbo och Lerum. Idag finns drygt 390 barn från förskola till och med högstadium. Vi är en verksamhet med hög lärartäthet och mycket goda förutsättningar att ge våra barn den start i livet alla barn förtjänar. Hos oss är barnens intresse, lust och glädje utgångspunkten för deras lärande. Arbetet i verksamheten präglas av en helhetssyn och vi arbetar i 1-16 års perspektivet.


Läs mer om skolan på vår hemsida www.montessorifloda.se

Vi intervjuar löpande

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se