Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
27 november 2024 (81 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en leg. Fysioterapeut / Sjukgymnast som vill arbeta teambaserat med hela människan i fokus ? Du kanske är sugen på att utveckla ett helt nytt format tillsammans med oss på Lerums Friskvårds & Rehabcenter eller bara komma in som timanställd?

Här på Lerums Friskvård & Rehabcenter arbetar vi med både den traditonella Svenska medicinen och den Österländska medicinen . Här finns rehabträning/sjukgymnastik, Yoga, Qi Gong, leg. psykologer och psykoterapeuter, socionomer, aukt. akupunktörer, cert. kost och näringsrådgivare, dipl. funktionsmedicin, cert. medicinska massörer och idrotts massör, osteopater , leg. sjuksköterska och hälsocoacher.

Vi arbetar i dag med allt från långvarig smärta, idrottsskador, innan eller efter operation, stroke, handskada, artros , kvinnohälsa, mage-tarm till stress, psykisk ohälsa , post Covid patienter, samt förebyggande och rehabiliterande privat vård.

Vi är i dag en privat klinik och arbetar med allt från privatpersoner, idrottsklubbar, försäkringsbolag och som en del av företagsfrisk och hälsovården.

Vi arbetar också på att vinna upphandlingar och avtal med regionen.

Vi kan se att klienterna/patienterna ofta har flera behov och därför känns det extra bra att kunna erbjuda olika typer av hjälp i samma klinik.

Som leg. fysioterapeut kan du antingen komma in per timme, halvtid eller vara med att vidareutveckla sjukgymnastiken på kliniken och i Lerum. Vi har tillgång till litet gym på kliniken och större gym och bassäng för träning i Lerum.

Har du eget avtal Vårdval Rehab är det naturligtvis ett plus men inget du behöver ha.

Du får gärna vara egenföretagare och ha f-skatt samt arbeta både med sjukgymnastik och funktionell-terapi.

Är du inte egenföretagare är vi så klart öppna för att diskutera en anställning .

Nyfiken på oss ? Du kan läsa mer om mig CL Friskvård & Rehab här: www.clfrisk.se och om Teamet på Friskvård & Rehabcentret i Odd Fellowgården när du klickar in på Odd Fellowgården på hemsidan eller direkt här: www.clfrisk.se/boka-tid/klinik-i-lerum/

Vi ser fram emot att höra från dig och se din presentation av varför du skulle passa i vårt team.

Välkommen med din presentation och CV till Cecilia Lindblom Hilton, VD och klinikansvarig på mailadress Cecilia@clfrisk.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 november 2024 (81 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se