Hoppa till innehåll

Personlig assistent sökes för dagtid 80% i Lerum

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten: Nu behöver vi utöka vår personalgrupp med en till assistent pga viss ökad dubbelbemanning för uppdragsgivaren.Vi sökeren ansvarsfull och engagerad personlig assistent till en 25-årig tjej i Gråbo, som bor tillsammans med sin familj. Hon lever ett aktivt liv trots omfattande vårdbehov och kräver assistans dygnet runt där viss dubbelbemanning finns. Vår uppdragsgivare har ingen förmåga att tala men förstår allt som sker i hennes närhet och kommunicerar med hjälp av kommunikationshjälpmedel. Som hennes assistent spelar du en avgörande roll i hennes dagliga liv och bidrar till att möjliggöra hennes delaktighet i både personliga och sociala sammanhang.

Dina arbetsuppgifter: Som personlig assistent kommer du att ha en central roll i att stödja henne genom förflyttningar, matsituationer, personlig hygien samt utföra olika träningsövningar tillsammans med henne. Du kommer även ansvara för att assistera med medicinska hjälpmedel så som slemsug, hostmaskin och inhalator för att säkerställa en trygg och behaglig vardag för vår uppdragsgivare. Användningen och förståelsen av alternativa kommunikationsverktyg är av stor betydelse i detta arbete.

Vi söker dig: som har en varm och positiv personlighet med en naturlig fallenhet för omvårdnad och stöd. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha en god fysisk styrka eftersom tjänsten innebär fysiska förflyttningar av uppdragsgivaren. Du behöver inte nödvändigtvis ha tidigare erfarenhet från arbete med personlig assistans, men det är en fördel om du har tidigare erfarenheter av att arbeta med människor. Viktigt för oss är den personliga kemin mellan dig och vår uppdragsgivare, samt att du har en humoristisk ådra och är rökfri. Du behöverha intresse och gärnaerfarenhet inom alternativ kommunikation. Kunskaper är meriterande.

  • Rökfri
  • God kroppsfysik
  • Ansvarsfull och anpassningsbar
  • Erfarenhet eller intresse av alternativ kommunikation

Omfattning: Tjänsten är på80% underdag/kvällstid och passen infaller även vissa helger.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med gällande kollektivavtal.

Villkor för anställning: Identifiering och arbetsrätt i Sverige kommer att kontrolleras. Bank-id krävs för undertecknande av anställningskontrakt och tidrapporter. En webbaserad introduktionsutbildning ska genomföras inom en månad efter anställningens start.

Rekryteringsprocessen: Vi hanterar ansökningar löpande och intervjuer sker fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut om vi hittar rätt person, så vänta inte med din ansökan! Bakgrundskontroller kan förekomma enligt rutin i våra rekryteringar och polisutdrag begärs alltid ut vid anställning hos minderårig.

Är detta jobb något för dig? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av ett dynamiskt team som gör skillnad i någons liv varje dag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se