Hoppa till innehåll

Verksamhetschef Byggservice

Publiceringsdatum
14 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Skoglunds är ett familjeägt företag med rötterna i Siljansbygden, allt sedan 1891. Sedan starten har vi haft förmågan att utvecklas i takt med samhällsutvecklingen och vi har genom åren byggt värden för människor, företag och samhälle. Vi har en lång fin historia och en långsiktig bild av vad vill bidra med i framtiden. Tillsammans vill vi på ett hållbart sätt skapa miljöer för boende, arbete och fritid som bidrar till livskvalitet över generationer. Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och stoltaste medarbetare.

Skoglunds var från början ett renodlat byggföretag, idag är vi ett av Sveriges äldsta kvarvarande i branschen. Genom åren har företaget vuxit och omfattar idag även Fastigheter, Projektutveckling, Måleri och Maskinuthyrning.

Antal medarbetare ca 180 st.

Omsättning ca 450 mkr.

Tillsammans är vi Skoglunds!


Skoglunds söker

VERKSAMHETSCHEF BYGGSERVICE


Vi söker dig som vill leda vår byggserviceverksamhet och fortsätta vår tillväxtresa i Dalarna. Är det dig vi söker?

Därför ska du välja Skoglunds

Skoglunds är ett anrikt bygg- och fastighetsbolag som värnar om det lokala. Vi är ett familjeföretag som har sina rötter i Leksand sedan 1891. Vi har korta beslutsvägar, ett prestigelöst förhållningssätt och vi kommer ge dig stor självständighet och frihet i ditt arbete med tillhörande mandat.

Vi förstår alla vikten av att det är vi tillsammans som gör skillnaden så vår lagkänsla är stark. Vi har en vilja att utveckla oss som individer liksom att hitta än mer effektiva sätt att arbeta inom alla våra verksamheter. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare med tydligt fokus på samhällsutveckling. Vi skapar möjligheter för våra medarbetare att känna stolthet över att vara en del av vårt team.

Vi erbjuder dig

Som Verksamhetschef Byggservice ansvarar du för drift och utveckling av Skoglunds byggserviceverksamhet. Avdelningen omsätter ca 120 miljoner och här arbetar tio tjänstemän, däribland platschefer, arbetsledare och handläggare. Totalt ca 35 hantverkare organiseras under platscheferna på respektive ort. Vi är idag starkt etablerade i Leksand/Rättviksområdet och växer i Falun/Borlänge samt Malung/Sälen. Att fortsätta denna tillväxtresa på respektive geografiska område är en del av ditt uppdrag.

Genom vårt dotterbolag, Mora Byggservice, finns stora möjligheter till erfarenhetsutbyte och synergier i samarbetet mellan dessa två verksamheter.

Du ansvarar för verksamhetsplanering, mål- och resultatuppfyllelse, kvalitets- och miljöarbete samt personalansvar för tjänstemännen. Du ingår i byggbolagets ledningsgrupp och rapporterar till ansvarig chef för bolaget, och förväntas bidra till utveckling av Skoglunds affär i stort.


I dagsläget pågår införandet av nytt affärssystem och projektstödsystem som kommer att underlätta planering, styrning och uppföljning av verksamheten.

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som har ledarerfarenhet, gärna inom byggbranschen. Det är meriterande med erfarenhet från byggserviceverksamhet. Du kan ha en akademisk utbildning inom bygg eller så har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet.

Du kommer leda en relativt stor verksamhet med många pågående projekt samtidigt, vilket ställer krav på att kunna växla mellan det strategiska och operativa arbetet, det är en omväxlande vardag vi befinner oss i. Du coachar och stöttar och skapar förutsättningar för cheferna under dig att göra ett så bra jobb som möjligt ute i verksamheten.

Som ledare ser vi att du är drivande, trygg i dig själv och har modet att fatta och stå för dina beslut. Ditt ledarskap präglas av tillit och närvaro, du tar initiativ och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Din kommunikativa förmåga blir viktig i rollen och du känner Dig trygg i att även hantera ett ledarskap på distans.

Anställningen

Tjänsten som Verksamhetschef Byggservice löper tillsvidare på heltid med placeringsort Leksand eller Borlänge. Du rapporterar till ansvarig chef för byggbolaget och deltar i ledningsgruppen. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse.

Så här rekryterar vi

I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan Hansson & Partners senast den 29 augusti.

Urvalet baseras på dina tidigare erfarenheter samt på dina inneboende personliga förutsättningar (personlighetsprofil och logisk slutledningsförmåga). Vi arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer för att identifiera de kompetenser vi ser är viktigast för rollen. Vi kan även komma att genomföra bakgrundskontroller på slutkandidat.

I enlighet med GDPR-lagstiftningen är det viktigt att din ansökan inte innehåller personuppgifter kring civilstatus, familjesituation, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du vill veta mer om tjänsten.

Anna Hansson, anna@hnpar.com, 070-695 64 63

Martin Ogemar, martin@hnpar.com, 072-237 21 30

För att läsa mer om Skoglunds besök gärna deras hemsida: www.skoglunds.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se