Hoppa till innehåll

Restaurangchef till Burger King Landskrona

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Restaurangchef – Burger King Landskrona

Vi söker dig som har viljan och tron på att utvecklas tillsammans med oss och tillsammans med ditt team. Vi söker dig som verkligen brinner för att leverera i en intensiv miljö! Leverera förstklassig service och fantastiska resultat - varje dag för varje gäst.

Som restaurangchef hos PMM/Burger King kommer du att få arbeta med en mängd olika områden som tillsammans bildar en framgångsrik enhet. Ekonomi, rekrytering, utbildning, lagerhållning, personalansvar, matsäkerhet, marknadsföring, gästupplevelse och mycket mer. Allt sker i nära samarbete med dina kollegor och företagets ledning. Vi värderar inställning mycket högre än ett välfyllt CV och väl på plats lär man sig mycket av det man sedan praktiserar i vardagen.

Så om du tycker om att ta ansvar, fatta beslut, att utvecklas och lära nytt erbjuder vi ett spännande och varierande arbete i högt tempo: Känns detta spännande och som att du skulle passa in, ser vi fram emot din ansökan.

Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher eller om du så vill erbjuds många karriärmöjligheter inom kedjan - Vi erbjuder såklart avtalsenlig lön med kollektivavtal och lite extra semester.


Ansökan, komplett med CV och personligt brev samt ett foto, skickas till landskrona.jobb@fasterfood.se . Märk ämnesraden med ”RC Landskrona”. Vi tillämpar löpande rekrytering så tveka inte att skicka in din ansökan så snart du har möjlighet.

Hoppas att vi ses på grillfesten!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se