Hoppa till innehåll

Chaufför till skolskjuts och vaktmästare

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vår fantastiska busschaufför och vaktmästare går nu i pension, vem känner sig redo att ta över hans tjänst?

Tjänsten innebär att du blir lite av spindeln i nätet som har en övergripande inblick i våra verksamheter. Du kommer nära våra elever och deras familjer och du blir en del av ett härligt arbetslag med övriga anställda i verksamheten.

Vi är en liten fristående skola som ligger precis vid Hallandsåsen. Skolan ligger idylliskt med åkrar som närmsta grannar och våra elever bor inte alla på behagligt gångavstånd. De som inte gör det behöver vi hämta med buss, och i nuläget har vi en liten buss som tar 16 elever vilket gör att vi får hämta våra elever med hjälp av två rundor på morgonen och vi lämnar dem med hjälp av två rundor på eftermiddagen.

Mellan körningarna finns det tid att vara vaktmästare och hjälpa oss med allehanda vanligt förekommande uppgifter på en skola samt en förskola. Vi behöver dig också för att hämta vår mat från annan skola, skjutsa oss till och från slöjd och badhus. Vi har också en del utflykter som vi behöver hjälp med för att förflytta oss.

Du kommer att ha en central roll i våra verksamheter så vi ser gärna att du är social samt kan vara självgående och ta egna initiativ, att du har rätt körkort med rätt behörigheter tar vi för givet att du har om du söker tjänsten. Vi börjar med en provanställning och trivs vi med varandra så kan en tillsvidareanställning vara högst aktuell.

Tveka inte att höra av dig, vi ser framemot att få träffa vår nya busschaufför!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se