Hoppa till innehåll

Butikssäljare Elon Laholm

Sista ansökningsdag
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Till vår Elon butik i Laholm söker vi en ny medarbetare i vårt gäng.

I första hand söker vi dig som arbetat ett par år, eller mer. Gärna inom handel. Genom hemmet har du skaffat dig lite erfarenhet av de produkter vi säljer - vitvaror, belysning, hemelektronik, kanske en luftvärmepump.

Du är serviceinriktad och har ett intresse för handel och butik. Talar och skriver på bra svenska. Vi ser gärna att du har ett intresse för heminredning och belysning och att du är duktig på social medier. Vi säljer tekniska saker så ett tekniskt intresse och nyfikenhet att lära sig nya kunskaper gör ditt arbete betydligt lättare.

Du erbjuds varierande arbetsuppgifter i butiken som försäljning, uppackning och exponering. Försäljning sker både i butik, per telefon och epost. Det är ett omväxlande arbete som du växer in i. Tunga lyft förekommer.

Vi är ett litet arbetslag och hjälper varandra. Det är viktigt att du klarar av stressiga situationer och inte är rädd för att rycka in där det behövs.

Arbetstiden är schemalagd och omfattar lördagar men inte söndagar. Öppettider i butiken vardagar 10-18 och lördagar 10-14.

Tjänsten är 50%. Handels avtal tillämpas. Tillträde enl ök.

Rekryteringen sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se