Hoppa till innehåll

Terminalarbetare sökes

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Svensk Budservice söker nu dig som vill hjälpa oss att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder, tillsammans med ett härligt gäng glada kollegor.

Svensk Budservice tog den 1 juni över driften av matleveranser för skolor och förskolor i Kungsbacka kommun och vi söker därav en Terminalarbetare.

Som Terminalarbetare ser du till att det dagliga arbetet på terminalen genomförs och att allt gods kommer ut till rätt plats och i tid. Godset levereras till terminalen vid olika tidpunkter under veckan, både dagligen och andra har bestämda leveransdagar. Godset som kan vara allt från frukt, mjölk till leksaker och böcker sorteras sedan ut till respektive runda.

Vad söker vi hos dig?

Du kan arbeta självständigt, är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Att du är strukturerad, flexibel, ordningsam och punktlig ser vi som en självklarhet. Du gillar också att hålla dig i form, för det här jobbet innebär att du hela tiden är i rörelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas

Sysselsättningsgrad: ca 75-100%

Lön: Månadslön enligt Transports avtal

Arbetstider: Vi startar arbetsdagen vid 11 och jobbar fram till ca 20, lite beroende på hur mycket det finns att sortera. Varannan vecka jobbar du sön-tors och den andra veckan mån-fre.

Tillträde: Omgående

Vem är vi?

Svensk Budservice är ett företag med många år i branschen med verksamhet på ett flertal orter runt om i Sverige. Företaget är expansivt och har höga ambitioner och stora framtidsvisioner. Svensk Budservice erbjuder ett brett utbud av transporter och logistiklösningar med bl.a långsiktiga distributionslösningar, fjärrlinjer, tredjepartslogistik, personaluthyrning samt bil och lastbilsuthyrning.

Intervjuer kommer att ske löpande så Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se