Hoppa till innehåll

Projektledare evenemang

Sista ansökningsdag
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På Tjolöholm anordnas varje år ett flertal större och mindre evenemang. De största egenproducerade evenemangen är julmarknaden med över 30 000 besökare, skördefest och påskäggsjakt, dessutom tillkommer en rad externa evenemang som exempelvis konserter och evenemang för B2B. Nu söker vi dig som vill arbeta med att utveckla, projektleda, planera och koordinera stora som små event hos oss.

Du kommer ingå i evenemang- och marknadsavdelningen och i huvudsak arbeta med:

– Stora och små evenemang i egen regi som Tjolöholms julmarknad, skördefest

– Externa evenemang som mässor och utomhuskonserter

– Företagsevenemang

Vi söker dig som vill skapa och genomföra evenemangupplevelser som riktar sig främst till barnfamiljer, ofta bestående av tre generationer som vill uppleva något tillsammans. Du uppskattar att arbeta på ett besöksmål med många olika reseanledningar och har förståelse för miljöer med speciella krav som kan ställas utifrån det. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att förmedla platsens värde till externa aktörer och att söka upp utställare till våra egenproducerade evenemang.

Du har ett stort engagemang, operativ drivkraft och kreativ höjd. Som person är du positiv, lyhörd och lösningsorienterad. Du har lätt för att bygga relationer och vinna förtroende. Du gillar att arbeta tillsammans med andra, men är också van att driva små och stora uppgifter självständigt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är noggrann och dina uppdrag levereras med hög kvalitet inom utsatt tid. Du passar in i en mindre organisation där kommunikation och samarbete är nyckelord för att lyckas.

Du har flera års erfarenhet av att utveckla, projektleda, budgetera och arbeta med evenemang, både publika och B2B. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom projektledning/event. Du har stor erfarenhet av att målinriktat och framgångsrikt leda och genomföra stora projekt med flera olika aktörer där du ansvarat både för helhet och delmoment. Du är också en god kommunikatör som kan sälja in idéer både internt och externt. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Arbetet som projektledare för våra evenemang kräver prioriterings- och samarbetsförmåga samt öppenhet för utbyte av kunskaper och erfarenheter och inte minst att jobba mot en uppsatt budget. Som person är du strukturerad, kommunikativ och ansvarstagande.

Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska och engelska, samt ha goda kunskaper i Microsoft Office 365.

I tjänsten ingår helg- och kvällstjänstgöring under främst evenemang. B-körkort krävs.

OM ANSTÄLLNINGEN

Tills vidare-anställning, med provanställning 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 8 september. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Personligt brev samt cv skickas till Elisabeth Elfström, HR-chef, på elisabeth.elfstrom@tjoloholm.se. Märk ansökan med Projektledare evenemang + ditt namn. För frågor om tjänsten, kontakta Event Manager Philippa Lindberg på 070-590 66 55 eller philippa.lindberg@tjoloholm.se.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se