Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
22 september 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en driven och positiv person som vill arbeta med härliga kollegor i Göteborg med omnejd? Då ska du absolut söka jobb hos oss!

Om oss/vad vi söker:

Servicehantverkarna utför arbete åt såväl privatkunder som företagskunder. Vi är stationerade i Billdal strax söder om Göteborg och arbetar primärt mellan Göteborg och Kungsbacka. Vi har en tydlig vision för vad vi vill åstadkomma och behöver utöka styrkan med en vvs montör. Vi värdesätter engagemang, kunskap och viljan av att överträffa kundens förväntningar. För att du ska trivas hos oss krävs att du är utåtriktad och duktig på att bemöta olika typer av människor. Du skall vara kvalitetsmedveten, strukturerad och trivas med att jobba självständigt och i team. Du får gärna vara kreativt lagd så att du kan hjälpa kunden med både planering av arbetet samt själva utförandet. Du känner stolthet över ditt yrke och strävar alltid efter att kunden ska bli nöjd. Du ska ha gedigen kunskap och erfarenhet inom nyinstallation, underhåll, felsökning och service. Dina arbetsuppgifter består oftast av mindre servicejobb men kan även ha inslag av enstaka större projekt. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid bemöter kunden på ett trevligt och professionellt sätt. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra snickare som kommer bli dina närmaste kollegor. I takt med att vvsverksamheten växer kommer ytterligare vvs montörer att anställas. För rätt person finns då framtida möjligheter för att avancera och ta personalansvar.

Vad vi erbjuder:

· Arbete i en spännande miljö med stor variation på arbetsuppgifter

· Härliga och hjälpsamma kollegor

· Marknadsmässig lön och övriga villkor

· Stora utvecklingsmöjligheter

Krav:

· Certifikat säker vatten/heta arbeten

· Flera års erfarenhet inom vvs

· Vana vid att utföra egenkontroller

· Erfarenhet av nyinstallationer, underhåll, felsökning och service

· B-körkort

· Flytande Svenska i tal och skrift

· Meriterande med kylcertifikat

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person. Kontakta oss redan idag för att höra mer om oss och få möjligheten att berätta mer om dig själv!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se