Hoppa till innehåll

Trafikledare - KE´s buss Fjärås

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med och fortsätta historien med en lokal pionjär inom kollektivtrafiken?  KE’s buss söker en passionerad trafikledare till vår beställningstrafik för en säker och bekväm resa.

Om KE’s bussar
År 1922 startar Elof Larsson ett åkeri i det idylliska Fjärås. Kort därefter slås han av att det är fler passagerare som är intresserade av att åka med mjölkbilen till Kungsbacka och lastbilarna får sällskap av ett antal bussar. Där och då lades grunden för det som idag är KE’S Bussar: Vi kör linjetrafik i Kungsbacka, skolelever i Hallands län samt beställningsresor. Vi brukar säga att vi är det lilla stora företaget – ett lokalt och gemytligt bolag som ingår i Nobina koncernen, Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Och det är med lika mycket hjärta (och humor!) som vi idag, ett sekel senare och med över 180 medarbetare, sätter Kungsbacka i rörelse. Nu har det blivit dags för oss att utöka vår familj med ytterligare en medlem! En flexibel och kreativ trafikledare, som står med båda fötterna på jorden. Vårt arbetssätt präglas av engagemang för ”hela resan”. Det betyder att vi alla är lika viktiga länkar i kedjan, och hjälps åt för att våra kunder skall kunna resa på ett hållbart och säkert sätt.

Vi söker nu en Trafikledare för vår beställningstrafik med placering på vår depå i Fjärås.

Om rollen
 Som trafikledare för våra beställningsresor från Fjärås kommer du att spela en central roll i vårt dagliga arbete. Du kommer att ha ett personalansvar för förarna, vilket innebär att hålla medarbetarsamtal, delta i arbetsmiljöarbete, samt ansvara för schemaläggning och bussplanering. I denna roll arbetar du proaktivt med operativt ansvar för att leda och fördela resurser, med målet att minimera påverkan för kunden. Du hanterar uppkomna problem och avvikelser på ett systematiskt sätt och driver arbetet framåt i samarbete med våra kunder. Att bygga och utveckla goda relationer samt att identifiera och följa upp affärsmöjligheter är också en viktig del av ditt uppdrag. Dessutom ansvarar du för att räkna på resor och lämna offerter till kunder. Som trafikledare kan viss jourtjänstgöring på kvällar och helger förekomma

Personliga egenskaper och kvalifikationer
Vi söker dig som har ett starkt intresse att utveckla affärsmöjligheter. Som person har du hög servicevilja och god samarbetsförmåga. Du arbetar lösningsorienterat, behåller fokus och kvalitet även under hög press. Vidare söker vi dig som har följande:

  • Tidigare erfarenheter av rollen som trafikledare och tidigare erfarenhet av kundorienterad trafikverksamhet
  • B- Körkort är ett krav, meriterande med D körkort.
  • Goda kunskaper i branschspecifika system, har du jobbat i Klartext är det ett plus
  • Har du tidigare erfarenhet av försäljning så är det mycket meriterande

Vi erbjuder
Du kommer att vara en central del av utvecklingen av våra beställningsresor. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och vara delaktig i företagets tillväxt. Tjänsten är på heltid med placeringsort Fjärås, resor samt oregelbunden arbetstid kan förekomma vid speciella tillfällen. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan
Vi välkomnar alla sökande oavsett ålder, kön, etnisk eller kulturell bakgrund. Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdatum är den 15 september 2024.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vara med och göra skillnad för våra resenärer? Ansök idag och bli en del av vårt team på KE’s Buss!

Frågor gällande rekryteringsprocessen besvaras av VD:  Oskar Nelson-Danevad 0300–440 827 alternativt HR Charlotte Sörqvist 0300–440 824

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se