Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
10 november 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Din Bil Volkswagen i Kungsbacka

Söker

Försäljningschef

Trivs du med att skapa välmående och engagerade team som levererar resultat? Är du en naturlig ledare som är redo för nästa steg? Då kan den här möjligheten vara något för dig!

Om Företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna och vi har totalt ca 2400 medarbetare i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 430 medarbetare fördelat på 8 anläggningar.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom, möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och produkter i världsklass.

Om tjänsten

Som försäljningschef har du det övergripande ansvaret för försäljning med resultat och målstyrning, lokal marknadsföring och kundnöjdhet för begagnade bilar. Ditt säljteam består av totalt 6 medarbetare. Dina huvudsakliga ansvarsområden är att leda och fördela det dagliga arbetet i säljteamet, där du skapar delaktighet för att uppnå anläggningens säljmål. Du coachar och vägleder ditt team så att de motiveras och utvecklas. Tillsammans med platschef ansvarar du för Volkswagen Kungsbackas strategiska plan och fortsatta tillväxt inom affärsområdet. Du är en viktig del i den lokala ledningsgruppen där du tillsammans med övriga chefer utvecklar anläggningen. Du rapporterar till platschef.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker har nedan;

  • Flerårig erfarenhet av arbete inom försäljning och erfarenhet från bilbranschen är meriterande.
  • Godkänd gymnasieutbildning, relevant vidareutbildning är meriterande.
  • Du behärskar svenska och engelska väl, i så väl tal som skrift.
  • God datavana, med goda kunskaper i Officepaketet samt lätt för att sätta dig in i nya system.
  • Då våra produkter utvecklas i rasande fart och går mot att mer och mer vara digitala enheter är det viktigt att du har ett intresse av ny teknik och gillar att arbeta med en föränderlig produktpalett.
  • B-körkort.
  • Du har en god affärsförståelse och kan omsätta planer till handling, samt du inser vikten av relationsbyggande försäljning.
  • Du har erfarenhet från arbete i ledande befattning och trivs med att arbeta med människor och bygga team.

Personliga egenskaper

Som person och ledare är du lyhörd, inger trygghet och har lätt för att motivera dina medarbetare mot gemensamma mål. Med driv och energi ser du till att få rätt saker att hända och du trivs med att bygga goda relationer på alla nivåer i verksamheten. Du har en god affärsförståelse och kan med lätthet anta ett helhetsperspektiv. Din personlighet kännetecknas av en positiv inställning, en god struktur och ett stort engagemang.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen med din ansökan senast 10 november. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lars Nilsson på email: lars.nilsson@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Din Bil Sverige AB Volkswagen Kungsbacka logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren