Hoppa till innehåll

Rekryteringskoordinator

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Rekryteringskoordinator till lagerverksamheten i Kungälv

Som rekryteringskoordinator får du arbeta verksamhetsnära och har en viktig roll i att säkra bemanningen för lagret i Kungälv! Här blir du del av en engagerad organisation med fokus på förändring och utveckling!

Om jobbet som rekryteringskoordinator

Som rekryteringskoordinator kommer du framför allt arbeta med volymrekryteringar av lagerpersonal. Du driver, koordinerar och samordnar främst rekryteringsprocesser av lagermedarbetare och interna kompetensroller. Du ansvarar för stora delar av rekryteringsarbetet med mycket fokus på urval, administration och kommunikation med både kandidater och andra intressenter.

Utöver det löpande arbetet med rekrytering får du även möjlighet att jobba med uppgifter kopplat till arbetsgivarvarumärke och externa samarbeten. Vidare arbetar du med onboarding och introduktion av nya lagermedarbetare genom att bland annat uppdatera och utveckla introduktionsmaterial till faddrarna som lär upp våra nya kollegor på lagret.

Som rekryteringskoordinator arbetar du väldigt nära verksamheten vilket medför att arbetsuppgifter, projekt och ansvar kan variera utifrån verksamhetens behov och förutsättningar.

Verksamheten står inför spännande förändringar och i din roll kommer du ha möjlighet att vara med och både förändra, utveckla och påverka. Som rekryteringskoordinator arbetar du i huvudsak med lokala behov och prioriteringar, men förväntas även bidra till centrala team och förbättringsarbeten inom ditt område.

I din roll tillhör du avdelningen som ansvarar för lagrets extraanställda medarbetare, vilket är avdelningen dit den största delen av rekryteringen sker. Du samarbetar nära avdelningens fyra gruppchefer och lagerchef, som även är din närmaste chef. Möjlighet till visst hemarbete finns och styrs av verksamhetens behov.

Är du den vi söker?

Vi söker dig med erfarenhet av volym-/bulkrekrytering och som tycker om att arbeta i en tempofylld miljö. Du är kommunikativ, lyhörd samt duktig på att skapa relationer och framgångsrika samarbeten med andra. Vi tror att du som söker trivs i en social roll med många kontaktytor, både interna och externa. Tjänsten innefattar koordinerande uppgifter och därför söker vi dig som är van att självständigt planera och organisera ditt och andras arbete.

Har du kompetens och erfarenhet av onboarding och Employer Branding sedan tidigare ses det som meriterande. Du som söker är en van användare av Office-paketet och har god systemvana i stort.

Därför ska du välja ICA

Vill du bli en del av ett team där du kan vara med och påverka förbättringar och förändringar, större som mindre? Den chansen får du om du jobbar inom någon av ICAs lagerverksamheter. Tillsammans ser vi till att alltid försöka leverera på topp och ge butikerna service i världsklass. Genom att se till att rätt butik får rätt varor i rätt tid bidrar vi till att göra vardagen lite enklare för många människor. Och vi gör det varje dag.

Läs mer om livet på ICA här.

Vad händer nu?

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 16/8, urvalet hanteras löpande.

För frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Emma Wass emma.wass@ica.se eller rekryterande chef, lagerchef, Marcus Neime marcus.neime@ica.se

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser. Om rollen kräver det så behöver du genomgå tester, bakgrundskontroller och drogtestning innan anställning.

Läs mer om hur det är att jobba på ICA.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se