Hoppa till innehåll

Gruppchefer till lagerverksamheten i Kungälv

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Antal tjänster
4
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Gruppchefer till lagerverksamheten i Kungälv

Lockas du av möjligheten att arbeta med ledarskap i en föränderlig och utvecklingsinriktad bransch? Har du framgångsrik erfarenhet som chef eller ledare i en dynamisk verksamhet eller organisation? Som gruppchef i vår lagerverksamhet är du med och formar framtidens smarta logistik och får en möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap!

Om jobbet som gruppchef

Lagerverksamheten i Kungälv växer och står inför en spännande framtid, vilket nu leder till att vi söker fler gruppchefer till vår lagerverksamhet.

I rollen som gruppchef har du personalansvar för cirka 25 medarbetare. Verksamheten präglas av högt tempo och innehållet i dina arbetsdagar kan därför variera, men huvudfokuset i rollen är att ha operativt ansvar för din medarbetargrupp. Du ansvarar för att leda, följa upp, coacha och utveckla dina medarbetare i det dagliga arbetet. Ett av dina viktigaste uppdrag som gruppchef är att främja en hälsosam arbetsplats och det åstadkommer du bland annat genom att bedriva ett nära och hälsofrämjande ledarskap. Du har löpande samtal med dina medarbetare och agerar snabbt med stöd och rehabiliteringsåtgärder vid behov. Du samverkar med fack- och skyddsorganisation och arbetar aktivt med det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Utöver det löpande och operativa arbetet som ledare medverkar du även kontinuerligt i en rad olika forum och projekt i syfte att hela tiden förbättra och utveckla såväl dig själv liksom verksamheten och dess processer. Här Som gruppchef förväntas du komma med initiativ och idéer om hur vi kan hela tiden kan utveckla, förbättra och effektivisera arbetet inom lagerverksamheten.

Arbetstiden är förlagd till såväl dag- som kvällstid och veckoslut/helger ingår i schemat. På lagret i Kungälv arbetar drygt 750 personer och i rollen som gruppchef blir du en del av ett engagerat team av chefer som arbetar i nära dialog och samarbete med varandra för att utbyta erfarenheter och dela insikter. Som gruppchef rapporterar du till en av de tre lagercheferna.

Tjänsten är tillsvidare och inleds med provanställning. Startdatum enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är en trygg och strukturerad ledare som motiveras av att arbeta med både medarbetarutveckling och verksamhetsutveckling på ett entusiasmerande, förtroendeingivande och ansvarstagande sätt. Du är duktig på att kommunicera och presentera information på ett tydligt och inspirerande sätt och visar såväl intresse som respekt för mottagarens synpunkter. För att vara framgångsrik i den här rollen tror vi det är det viktigt att du har en personlig mognad och att du är bra på att bygga tillitsfulla relationer där du är nyfiken på medarbetarna och deras arbete på lagret. Det krävs även att du har förmågan att på ett nytänkande, inspirerande och prestigelöst sätt kunna leda och coacha din medarbetargrupp mot gemensamma mål. Tjänsten innebär stundtals ett högt tempo och vi söker dig som är flexibel och trivs i en roll med brett ansvarsområde.

Du som söker den här rollen behöver ha erfarenhet av:

  • Tidigare ledarroll med formellt personalansvar, gärna inom liknande verksamhet
  • Löpande arbete med medarbetares hälsa, välmående och rehabilitering
  • Fackliga dialoger och samverkan
  • Aktivt arbete med SAM och att hantera arbetsmiljöfrågor för en säker, hälsosam och trygg arbetsplats
  • Arbete i någon form av verksamhetssystem och Office-paketet


Därför ska du välja ICA

Vill du bli en del av ett team där du kan vara med och påverka förbättringar och förändringar, större som mindre? Den chansen får du om du jobbar på något av ICA:s lager. Tillsammans ser vi till att alltid försöka leverera på topp och ge butikerna service i världsklass. Genom att se till att rätt butik får rätt varor i rätt tid bidrar vi till att göra vardagen lite enklare för många människor. Och vi gör det varje dag.

Läs mer om livet på ICA här.

Vad händer nu?

För eventuella frågor du är du välkommen att kontakta rekryterande chef Marcus Neime på marcus.neime@ica.se eller Talent Aquisition Partner Emma Wass på emma.wass@ica.se

Sista ansökansdag är 16/8, notera att vi gör ett löpande urval i processen och att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökansdag. Varmt välkommen med din ansökan!

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser. Om roller kräver det så behöver du genomgå tester, bakgrundskontroller och drogtestning innan anställning.

Läs mer om hur det är att jobba på ICA.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se