Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Fullstackutvecklare till SEA IT i Kungälv

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Hos SEA IT blir du en del av ett växande team som arbetar med innovativa lösningar för den kommersiella sjöfarten. Som fullstackutvecklare hos SEA IT kommer du att ha en nyckelroll i att utveckla och förbättra både frontend och backend av företagets plattform för att managera och övervaka hela flottans IT-infrastruktur!

En stor del av din roll kommer också att vara att utveckla nya funktioner och bidra till en användarvänlig kundmiljö. Du kommer att säkerställa att dessa gränssnitt är intuitiva och effektiva, samtidigt som du ser till att systemen är stabila och redo för framtida utmaningar. Vidare kommer du att arbeta med kringliggande system och integrera data via bland annat API, säkerställa att data hämtas och presenteras på ett tillförlitligt och säkert sätt. Lösningen som finns idag är byggd i microservices vilket ger en flexibel och skalbar arkitektur. Vi arbetar så agilt vi kan och i sprintar om två veckor för att effektivisera, men också för att kunna prioritera rätt saker.Din profil

SEA IT söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av fullstackutveckling och som är självgående med förmågan att lösa problem självständigt. Teamet idag är litet, vilket innebär ett stort eget ansvar i det självständiga arbetet, såväl som förmågan att samarbeta för att skapa bästa möjliga resultat. Vår stack idag är väldigt nishad mot olika typer av Javascript, det ser vi att du har med dig.

T. ex:

  • Node.js
  • React.js
  • PostgreSQL
  • Sequelize(ORM)
  • JavaScript/TypeScript

God kommunikation och att du har en äkta passion för programmering är det absolut viktigaste, med en stark vilja att ständigt förbättras.

SEA IT sätter människan i fokus. Det är människorna som driver fartygen och verksamheten framåt. Vi söker därför dig som vill utmanas och växa tillsammans med verksamheten. Med en stark kommunikationsförmåga och vilja att lyckas kommer du trivas i en miljö som värderar nära kundkontakt och tätt teamarbete. Här kommer du trivas om du älskar utmaningar, har en självgående inställning och brinner för förändring. SEA IT ger dig möjligheten att ta ansvar för ditt arbete och värdesätter helhetstänk. Häng med på resan och upplev en arbetskultur där glädje och gemenskap är lika viktiga som utveckling och framsteg.Vi kan erbjuda dig

SEA IT erbjuder en spännande och omväxlande arbetsmiljö med stor utvecklingspotential. Kontoret i Kungälv liknas vid ett vackert hem eller lyxigt hotell och har ett fullt utrustat gym, bastu, jacuzzi samt daglig frukost och gemensamma fredagsluncher. Regelbundna sociala aktiviteter, inklusive AW, sammankomster med familj och vänner samt gemensamma resor, främjar en positiv arbetskultur och stark teamanda.

SEA IT grundades 2002 och har samarbetat med rederier inom handelsflottan, där de styr och övervakar kostnadseffektiva IT- och kommunikationssystem för daglig användning. De erbjuder helhetslösningar med teknisk support och dygnet-runt-underhåll, och tror starkt på sitt dedikerade team som omvandlar fartyg till toppmoderna IT-enheter på mindre än 40 timmar.Kontakt information
Mathias Gyllander +46 734159368 Mathias.Gyllander@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du vara en nyckelspelare i sjöfartsindustrins teknologiska framtid? SEA IT söker nu en och självgående fullstackutvecklare, som tillsammans med sin kollega skapar unika produktlösningar för deras kunder. Du som trivs med tätt samarbete och tycker om tekniska utmaningar kommer trivas i denna roll. SEA IT lever för sina kunder och vill alltid utvecklas tillsammans med dem - det hoppas vi att du också vill!

Tjänsten är en direktrekrytering, så anställningen blir direkt hos SEA IT.